Tudi Kylie Jenner dobila lasten resničnostni šov!

Že to poletje boste lahko spremljali podjetno Kylie...

Televizijski kanal E! napoveduje osem polurnih epizod dokumentarne serije Life of Kylie, ki bodo premierno predvajane med poletjem. Nadaljevanka spremlja življenje Kylie Jenner kot podjetnice, modne designerke , avtorice, televizijske zvezde, modne ikone in generalne direktorice /ustanoviteljice družbe Kylie Cosmetics. Life of Kylie bo poleg poklicnega angažmaja zabeležil tudi kako slednja preživlja svoj prosti čas, vštevši tudi druženje z bližnjim prijateljem Jordynom Woodsom. Dejstvo, da je več kot polovico svojega življenja preživela na TV-ju v hit nadaljevanki kanala E! Keeping Up with the Kardashians, ter da ima več kot sto milijonov spremljevalcev na Instagramu, Twitterju in Snapchatu, je pri gledalcih ustvarilo mnenje, da so spoznali Kylie, toda ta nadaljevanka bo omogočila oboževalcem in javnosti , da pokukajo v njeno življenje izza kulis in spoznajo njen svet,ki se nenehno širi.

„Ob podpori mojih privržencev so bila leta, ki sem jih preživela, izredno vznemirljiva. Ta nadaljevanka pa mi bo omogočila , da jih seznanim z vsemi zanimivostmi, s katerimi se ukvarjam , vendar pa tudi s tem, kako preživljam svoj prosti čas s prijatelji«, pravi Kylie Jenner.

„Njena lepota, smisel za biznis in status modne ikone so ji omogočili, da je ena  najbolj znanih in najuspešnejših mladih žena na svetu«, pravi Jeff Olde, izvršni podpredsednik razvojnega oddelka programa kanala E! «Кylie je veliko dosegla v zgodnji mladosti in smo prepričani, da bodo naši gledalci navdušeni zaradi odločitve, da dovoli vpogled v svoje vsakodnevno življenje.«

Poleg tega, da je ena izmed najbolj plačanih oseb na družbenih mrežah, podjetnica v industriji lepote in model na naslovnicah najbolj znanih revij, je bila Kylie razglašena za eno izmed najbolj vplivnih najstnic s strani revije Time. V letu 2015 je sprožila izredno uspešno Kylie Jenner uradno aplikacijo in v partnerstvu s sestro Kendall sprožila igro za mobilne naprave „Kendall & Kylie”. Jennerjeva je tudi partnerica s sestro v okviru modne kolekcije Kendall + Kylie, ki se jo lahko dobi v ekskluzivnih trgovinah v 20 državah. Kylie Jenner je tudi ambasador za Smile Train in strastna privrženka dobrodelnih organizacij kot so Children’s Hospital Los Angeles in Make-A-Wish Foundation. Prav tako je sprožila kampanjo #IamMore za svoje oboževalce, ki so bili žrtve nasilja in podprla prizadevanja za dvig zavesti o pomenu razumevanja in sprejemanja.

Za serijo Life of Kylie sta zadolženi produkciji Bunim/Murray Productions in Ryan Seacrest Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent v Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam in Andrea Metz so izvršni producenti za Bunim/Murray. Kris Jenner in Kylie Jenner sta bile tudi izvršne producentke.