Takšen je gospod Živina danes

Zveste oboževalke serije Seks v mestu pravijo, da mu leta ne pridejo do živega.

Dolgih šest sezon in dva filma se je življenje Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), neodvisne mlade ženske s sanjsko garderobo, vrtelo okrog človeka, ki je bil razlog večine njenih čustvenih travm. Izmuzljivi gospod Živina, ki ga je upodobil igralec Chris Noth, je bil usodna ljubezen in predmet oboževanja glavne junakinje Seksa v mestu, za njim pa so vzdihovale (in se občasno nanj tudi jezile) številne oboževalke kultne serije. Živina je pred skoraj 20 leti, ko so pričeli snemati eno najbolj priljubljenih TV-serij vseh časov, veljal za ultimativnega lomilca ženskih src. Imel je praktično vse, kar si je ženska lahko zaželela. In kakšen je gospod Živina danes?

Leta hitro minevajo in Chris Not bo letos dopolnil 63 let. Priljubljeni igralec je po mnenju svojih zvestih oboževalk na najnovejših fotografijah, ki jih je objavil na svojem Instagram profilu, s sivimi lasmi, brki in kakšno gubico na obrazu več, še vedno videti sila šarmantno.

Noth se je leta 2012 poročil s svojo dolgoletno partnerico Taro Wilson, s katero imata 9-letnega sina Oriona Christopherja. Njegova kariera po koncu snemanja serije Seks v mestu ni ravno cvetela, bo pa Noth igral glavno vlogo v novi kriminalistični seriji Gone, ki jo bodo začeli predvajati konec letošnjega leta.

Foto: HBO/@chrisnothofficial