Takšen je danes moški, ki je ukrotil Samantho Jones

Samanthinemu lepotcu iz Seksa v mestu se leta prav nič ne poznajo.

Čeprav je vse moške, ki so v seriji Seks v mestu greli posteljo nenasitne Samanthe Jones (Kim Cattrall) praktično nemogoče našteti, pa je vsaj eden med njimi zvestim oboževalkam te kultne nanizanke zagotovo ostal v spominu. Smith Jerrod je bil namreč tisti, ki je uspel ukrotiti celo takšno požiralko moških, kot je bila Samantha. Čednega Smitha je upodobil Jason Lewis, danes 45-letni igralec, za katerim oboževalke vzdihujejo tudi 13 let po zadnji epizodi nepozabne serije.

Jason Lewis se je po zaključku snemanja Seksa v mestu z malih ekranov preselil na velika platna in med drugim nastopil v filmih The Jacket, The Death And Life of Bobby Z, The Attick in Running Wild, kjer je igral ob boku Sharon Stone. Čedni Smith živi aktivno življenje, kar pričajo tudi številne fotografije, ki jih na veselje svojih številnih oboževalk redno objavlja na družbenih omrežjih.

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

Je velik ljubitelj športa in motorjev, za dobro kondicijo pa skrbi zlasti s planinarjenjem in redno vadbo joge. Lewis trenutno igra v seriji Midnight Texas, zaradi vloge angela z imenom Joe, pa si je znova pustil daljše lase. Sodeč po komentarjih na družbenih omrežjih, nimajo njegove oboževalke prav nič proti njegovemu novemu – staremu imidžu.

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on