Super zvezdniki v super maskah na Noč čarovnic

Rihanna kot Seksi okostje, Heidi pa Shrekova Fiona.

Letošnjo Noč čarovnic je v velikem slogu proslavilo kar nekaj svetovno znanih zvezd. Nekaterim je bila lanskoletna maska tako všeč, da so si jo nadeli tudi letos.

ARIEL WINTER (20)

Alex iz serije Moderna družina, se je potrudila in se zamaskirala v Elviro Hancock iz filma ‘Brazgotinec (Scarface)’.

RITA ORA (27)

Pevka se je za Noč čarovnic odločila pošaliti iz pevskega kolega, raperja Post Malonea (23). Kako uspešna je bila pri tem, preverite v videu na njenem Instagramu.

HEIDI KLUM (45)

Heidi že več kot 18 let organizira zabavo za Noč čarovnic, na katero se pripravlja mesece vnaprej. Letos se je prelevila v Shrekovo princeso Fiono. Maska je bila fantastična, njena izdelava pa absolutno zelo zahtevna. Vlogo Shreka je prevzel Tom Kaulitz (29).

JENNIFER GARNER (46)

Igralka se je našemila v čarovnico Teodoro iz filma Čarovnik iz Oza. Zamaskirana je pripravila strašno večerjo in seveda posnetek objavila na Instagramu.

RIHANNA (30)

Pevka se je po Londonu sprehodila kot Seksi okostje. Skočila je v oprijeti usnjeni kostum, obraz pa si obarvala z roza barvo.

KRISTEN BELL (38)

Igralka si je za letošnjo Noč čarovnic nadela kar lanskoletni kostum. Njena hči jo je ponovno pregovorila, da se zamaskira v Elzo iz risanega filma Sneženo kraljestvo. Kaže da ima njena mala Delta vsako leto enako željo.

CRISTIANO RONALDO (33)

Slavni nogometaš in t.i. kralj Instagrama, je Noč čarovnic zamaskiran v strašnega klovna preživel s svojo zaročenko Georgino (23) in otroci.

Mnogi so si nadeli že uporabljene kostume, med njimi tudi igralka iz serije CSI: Miami, Eva LaRue (51). Zamaskirala se je v masko elegantne gospe mrtvih, La Calavere Catrine, ki je v Mehiki ikona Dneva mrtvih.