Srčni mister Slovenije Tilen Grah

Najlepši Slovenec razveselil mladostnike...

Mister Slovenije 2016 Tilen Grah je praznični čas izkoristil za obisk dnevnega centra za mladostnike na Ptuju. Najstnike, za katere skrbi organizacija ArsVitae, je nagovoril in jih spodbudil k zdravi osebnosti rasti.

Postavni fant s Štajerske se je v preteklih dneh mudil v rodnem kraju, kjer je v centru za mladostnike predstavil svojo življenjsko zgodbo, prehojeno pot vse od nesamozavestnega mladeniča s prekomerno težo do naziva uradno najlepšega Slovenca. »Po pričanju moje zgodbe sem prisluhnil še njim. Zaupali so mi svoje cilje in sanje. Razvili smo zelo prijeten pogovor. Ob koncu pa so me povabili, da naj jih obiščem še kdaj.« Tilen in mladostniki so se dotaknili tem, kot so alkohol, droge, pretirano veseljačenje in spori, ki večkrat privedejo do pretepov. Tilnov obisk je očitno navdušil, saj so ob zaključku želeli njegov podpis in fotografijo.

Medtem ko Tilen izpolnjuje svoje poslanstvo najlepšega Slovenca, pa so že v teku priprave za mistra Slovenije 2017. V januarju bo namreč na uradni spletni strani projekta www.misterslovenia.com objavljen razpis, kjer bodo na voljo prijavnica in ostale informacije. Sezona 2017 se bo aktivno začela mesec kasneje, v februarju.

Foto: Ana Gregorič in osebni arhiv