Šokirala z izklesano postavo med nosečnostjo

Avstralski model Chontel Duncan je na Instagramu z nosečniškimi selfiji povzročila pravi vihar.

Vsaka nosečnost je zgodba zase in telo vsake bodoče mamice se razvija drugače. Toda fotografije, ki jih je na Instagramu v zadnjih tednih objavljala Chontel Duncan, model in trenerka fitnesa iz Avstralije, so povzročile pravi vihar na družbenih omrežjih. Chontel je s svojimi fotografijami, ki jih je posnela med nosečnostjo in nato le 13 dni po porodu svojega tretjega otroka, skušala pokazati, da je možno z redno vadbo ohraniti popolno postavo tudi v visoki nosečnosti. Za primerjavo se je celo slikala s prijateljico (na desni strani), s katero sta bili v času nosečnosti le štiri tedne narazen, razlika pa je bila več kot očitna.

Chontel je med nosečnostjo pridobila le dobrih 10 kilogramov, njene trebušne mišice pa so bile tudi v obdobju visoke nosečnosti kot izklesane. Trenirala je vsak dan, tudi po osmem mesecu. “Rada sem noseča in odlično sem se počutila. Z vadbo bom prenehala, ko mi bo postalo pretežko in ne bom imela več dovolj energije,” je zapisala na družbenih omrežjih in požela tako pohvale kot tudi številne kritike, češ da preprosto pretirava.

“Ni me bilo strah posledic, ki jih bo nosečnost pustila na mojem telesu. Spoštujem svoje telo, sem disciplinirana, prehranjujem se zdravo in pazim nase. Vse z namenom, da bi na svet prijokalo čim bolj zdravo majhno bitje. Ponosna sem na svoj  trud,” je na negativne komentarje odgovarjala nekdanja finalistka izbora za Miss Universe Avstralije.

Po porodu je na Instagramu objavila tudi selfie s svojim 13 dni starim sinčkom in bila znova deležna kritik. Tokrat zaradi načina, kako je držala novorojenčka. Branila se je s tem, da je dojenček v trenutku fotografiranja samo za sekundo nagnil glavico nazaj in se nato takoj spet naslonil na prsi.

Foto: Instagram