Šokantne skrivnosti o Melanii in Donaldu

Sloviti Vanity Fair s podrobnostmi iz zakonskega življenja slavnega para buri duhove.

Slovita revija Vanity Fair je objavila obširen članek, ki razkriva nekatere sočne podrobnosti iz zakonskega življenja Donalda in Melanie Trump, ki jo je njena družinska prijateljica sicer označila kot prijazno, a zadržano osebo, ki spregovori le takrat, ko je nagovorjena.

Kontroverzen članek med drugim navaja, da naj bi bil zakon ameriškega predsednika in prve dame pred kritično točko, da Melania nima nikakršnih namenov, da bi se preselila v Belo hišo ter da je njen odnos z Ivanko Trump hladen. In kar je morda najbolj šokantno – Melania je morala Donaldu menda obljubiti, da bo po porodu povrnila nazaj svojo postavo (“da bo vse tako, kot je bilo prej”), v nasprotnem primeru si namreč on otroka (Barrona) sploh ni želel. Donald naj bi se do noseče Melanie vedel tudi zelo nesramno, trdi vir.

Vanity Fair še navaja, da si Melania ni nikoli želela postati prva dama in da je zaradi tega položaja nesrečna. Članek citira tudi Michaela D’Antonia, avtorja knjige The Truth About Trump (Resnica o Trumpu), ki se spominja svojega intervjuja z Melanio in razkriva, kakšna je bila medsebojna komunikacija slavnega para. D’Antonio pravi, da je Donald prosil Melanio, da ga pred njim (D’Antoniem) hvali kot čudovitega moža. “Dejal je: ‘Povej mu, da sem res dober mož’. Pogledala ga je in ponovila: ‘Ja, resnično je dober mož’. To je dobesedno izvlekel iz nje,” je povedal D’Antonio.

Melanijina predstavnica za stike z javnostjo je navedbe iz omenjenega članka že zanikala in med drugim povedala, da je bil Donald med Melaniino nosečnostjo topel in razumevajoč mož.

Foto: Getty