Slovenske manekenke na modni pisti v Beogradu

Sevniška Lisca se je včeraj predstavila v Beogradu...

Za Sevnico je bil včeraj res pomemben dan. Zgodaj zjutraj je domačinka Melania Trump postala prva dama ZDA, v poznih večernih urah pa se je podjetje Lisca predstavilo na gala modni reviji v Beogradu, v sklopu tamkajšnega tedna mode. Modni šov je postregel s prepletom modnih izhodov in plesno-pevskih točk ter predstavitvijo izbor akolekcij, ki bo navduševal modne navdušenke v prihodnjem letu. Manekenkam, ki so se sprehodile po modni brvi so se pridružila 3 znana domača modna imena Sabina Remar, Anamarija Avbelj in Katja Škofic.

Modna revija je predstavila nove trende perila in kopalk, odete v modne trende, ki jih bo prinesla pomladno-poletna sezona 2017. Ženska je v skrbno izbrani podobi vedno lahko samozavestna, vselej modna in sebi popolna. Linije perila in kopalk zaznamujejo pestra barvna paleta in zapeljivi kroji.

Perilo Lisca Selection se v zgodbi prestižnega vzdušja spogleduje z božansko privlačnostjo. Modele zaznamujejo skrivnostnost, prikrivanje in odkrivanje, razkošje pa jim pridajo bleščeči kristali Swarovski. Perilo Lisca Fashion z bogatim vezenjem, elastično čipko, nežnim drapiranjem in tiskom cvetja poudarja žensko nežnost in eleganco. Prepričajo atraktivni kroji, ki so drzni in izrazito ženstveni, hkrati pa ohranjajo udobje in funkcionalnost. Perilo Cheek by Lisca v priljubljenih modnih krojih bo razveseljevalo tiste, jih navdihuje retro vzdušje, obožujejo prisrčne pikice na tilu ali nežen potiske modnega leopardjega vzorca.

Barvite kopalke Cheek by Lisca bodo navdušile razigrane, mladostne spogledljivke, ki obožujejo pisane potiske in barvito eksotiko. Krasijo jih volančki, igriv tisk sadja, živahne barve in čipkasta tkanina v kombinaciji z mrežastim materialom. Kopalke Lisca pa bodo obarvane v nasičene prelivajoče barve in tiske rož. Liscina dama je namreč odločna, samozavestna in s stilom, ki ga ohranja tudi na plažah.

Za modno poslastico je poskrbela ekskluzivna linija perila Lisca Prestige, ki je bila oblikovana posebej za modno revijo. Glamurozni kroji v belih, zlatih in bakrenih odtenkih, romantična čipka, vezenje in kristali so pričarali razkošno, provokativno in čutno kolekcijo ter tako zaokrožili modni spektakel.

Kolekcije so zasnovale oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek , Maja Nedič , Marjana Češnjevar ter Maja Ratajc, art direktorica v Lisci.

Gala modni show so popestrili plesalci plesne skupine Ris, z atraktivnim nastopom eksotičnega pridiha pa je navdušil profesionalni plesalec Tito Garmendia s plesalkami in bobnarji, ki so nas v živahnih ritmih popeljali v morsko vzdušje izhoda kopalk.

Dogodek je popestrila znana srbska pevka Jelena Tomašević, ki je navdušila z razigrano skladbo »Radio svira za nas« ter z glamurozno skladbo »Jutro« napovedala vrhunec modne revije – izhod prestižnih modelov perila Lisca Prestige.

Najnovejše modne smernice spodnjega perila in kopalk so si z zanimanjem ogledali tudi številni srbski znani obrazi.