Slavne ljubice, ki so postale soproge

Zvezdnice, ki so zapeljale poročene moške in se z njimi potem poročile.

Ljubezen je čudna reč. Včasih nas Kupidova puščica ljubezni zadane povsem nepričakovano in v trenutku, ko smo še zasedeni. Tudi zvezdnice pri tem niso nobena izjema.

ANGELINA JOLIE

Jennifer Aniston in Brad Pitt sta bila pet let zlati par Hollywooda. Njuna zveza se je končala leta 2005, ko je Brad na snemanju filma Gospod in gospa Smith spoznal Angelino Jolie. Čeprav je Angelina v nekem intervjuju istega leta zatrjevala, da se ne bi nikoli spustila v razmerje s poročenim moškim, sta pozneje oba priznala, da sta se spoznala prav na snemanju omenjenega filma. Kot je znano, se je zakon Brangeline končal z burno ločitvijo septembra 2016.

GISELE BÜNDCHEN

Ko sta se Gisele Bündchen in Tom Brady spoznala decembra 2006, je bil Tom še vedno v zvezi z igralko Bridget Moynahan. Februarja 2007 je Bridget oznanila, da je v tretjem mesecu nosečnosti s Tomovim otrokom. Tom in Gisele sta se skrivoma poročila leta 2009, slavni par pa ni nikoli skrival burnih začetkov njune romance. Skupaj imata dva otroka, Gisele pa je v nekem intervjuju dejala, da ima danes 10-letnega sina Jacka iz Tomove prejšnje zveze rada kot svojega lastnega otroka.

JENNIFER LOPEZ

Jennifer Lopez in Marc Anthony sta se poročila junija 2004, samo pet mesecev po tem, ko je tedanja Marcova žena Dayanara Torres, vložila zahtevo za ločitev. Čeprav uradno ni potrjeno, da je imela Jennifer prste vmes pri ločitvi, pa je glede na časovnico dogodkov jasno, da sta imela J.Lo in Marc razmerje v obdobju, ko je bil on še poročen.

JULIA ROBERTS

Julia Roberts in Danny Moder sta poročena že dolgih 15 let, toda njuna romanca je vzplamtela pod »sumljivimi okoliščinami«. Spoznala sta se leta 2000 na snemanju filma Mehikanka, ko je bila Julia še vedno v razmerju z igralcem Benjaminom Brattom, Danny pa je bil poročen z maskerko Vero Steimberg. Danny se je od Vere ločil pol leta pozneje, po tem ko je ona domnevno ugotovila, da njen mož vsak dan kliče Julio po telefonu.

BRITNEY SPEARS

Ko se je Britney Spears leta 2004 zaljubila v Kevina Federlina, je bila uradno še vedno zaročena z igralcem Sharom Jacksonom, s katerim sta bila tudi v veselem pričakovanju. Kljub temu sta Kevin in Britney dahnila usodni »da« še istega leta in se dve leti pozneje tudi ločila.

AMBER HEARD

Snemanje komične romantične drame Zapiti dnevnik (2011), je bilo usodno za Johnnyja Deppa in Amber Heard. Igralca se namreč nista zaljubila le na velikem platnu, ampak so iskrice med njima preskočile tudi izza kamere, čeprav je bil Depp takrat še vedno poročen z Vanesso Paradis. Johnny in Amber sta zvezo končala lani z umazano ločitvijo, ki je polnila strani rumenih medijev.

MELANIE GRIFFITH

Antonio Banderas in Melanie Griffith sta se spoznala leta 1995, ko je bila ona poročena z Donom Johnsonom, on pa z Ano Leza. Poročila sta se leto pozneje in to samo mesec dni po končanih postopkih ločitve.

Foto: Getty