Sevniška Lisca navdušila v evropski modni prestolnici

Lisca ponovno dokazala, da sodi v sm svetovni vrh...

Zima se še ni poslovila, a modni svet je z mislimi že pri prihodnjih sezonah. Kaj bo v trendu smo raziskovali na sejmu v Franciji.

V Parizu je med 21. in 23. januarjem 2017 potekal eden največji sejmov perila Salon International de la Lingerie, na katerem je svoje trendne kose jesensko-zimske kolekcije 2017 predstavila tudi slovenska blagovna znamka Lisca. Na čudovitem razstavnem prostoru, ki ga je bilo moč videti že ob vhodu na prizorišče, je bilo razstavljeno perilo Lisca in Cheek by Lisca za letošnjo jesensko-zimsko sezono. Zapeljiva prosojnost, romantične čipke in modne barve bodo zagotovo navduševale v naslednji sezoni, prav gotovo pa se je pogled obiskovalcev zaustavil tudi na manekenki v zapeljivem kompletu perila, poimenovanem Queen Rose.

Na sejmu je 480 znamk iz 37 držav predstavilo trende za prihodnje sezone. Čipke, čipke in še enkrat čipke, v najrazličnejših kombinacijah in barvah bodo vodilo prihajajoče sezone. V kombinaciji z mrežastimi tkaninami in tilom boste v naslednji sezoni zagotovo poudarile svojo ženstvenost. Poleg zapeljivosti pa v ospredje vsako leto bolj prihaja aktiven življenjski slog, kateremu so dali velik poudarek tudi v Parizu.

Celotno sejemsko dogajanje so dopolnile številne modne revije, kjer so bile prikazane najbolj modne zgodbe perila in loungwear-a za jesen in zimo. Tako kot vsako leto se je na modnih revijah predstavila tudi Lisca in navdušila obiskovalce. Predstavila se je na prvi modni reviji z naslovom »Dualizem«. Dogajanje se je stopnjevalo v modnih zgodbah – od nebeške miline, kjer so manekenke nosile belo čipkasto perilo, na glavah pa bela pokrivala – pa do pekla, kjer so bili med zadnjimi izhodi peklenščkov tudi trije drzni kosi perila Lisca Selection iz serij Lady Moon in Queen Rose v črni barvi.

Prav tako je bila Lisca uvrščena na posebno modno revijo The Selection, kamor organizatorji po lastni izbiri uvrstijo znamke in modele, za katere menijo, da so najbolj modne. Za revijo je bil izbran turkizen čipkast modrček triangel bralette Cheek by Lisca iz serije Beauty.

Vrhunec sejemskega dogajanja v Parizu pa je zagotovo Trend Forum, kamor strokovnjaki vsako leto uvrstijo posamezne sete perila, za katere menijo, da postavljajo trende prihajajoče sezone. Tudi to leto se je med nosilce trendov (trendseterje) ponovno uvrstila Lisca z zapeljivim rdečim kompletom perila Queen Rose, ki navdušuje s trendnim krojem, strastno rdečo barvo in čudovito vezenino, ki doda pridih romance.