Scarlett Johansson se je poslovila od blondinke

Scarlett Johansson popolnoma drugačna, neprepoznavna!

Ena najbolj privlačnih hollywoodskih blondink se je prelevila v kratkolaso rjavolasko. Ji pristaja?

Nekoč svetlolasa igralka Scarlett Johansson se je v popolnoma novi podobi pojavila na premieri filma Avengers: Infinity War, kjer ji je družbo delal partner Colin Jost.

Komaj leto dni po tem, ko se je v svetu slavnih začelo šušljati o ljubezni med atraktivno Scarlett in znanim komikom Colinom Jostom, sta svoje razmerje tudi uradno potrdila na premieri superherojskega filma, kjer sta se pojavila skupaj, naklonjenosti drug do drugega pa nista skrivala. Da je bilo presenečenje še večje, je za prvo skupno pojavljanje v javnosti igralka presenetila s povsem novo pričesko. Namesto svetle blondinke, je na rdeči preprogi sijala kot kratkolasa rjavolaska in marsikoga popolnoma navdušila. Nedvomno drzen korak in drastična sprememba videza!

Poleg povsem osvežene frizure je Scarlett prepričala tudi z izstopajočim make-up videzom, saj je posegla po stilu osemdesetih in izbrala preverjeno vijolično senčilo. Oči pa so bile uperjene tudi v njeno srebrno sijočo obleko znamke Erdem, ki je pred le nekaj meseci bila predstavljena na londonskem tednu mode.