Šarmer Petar Grašo nazdravil na svoje prve Stožice

Sproščeno druženje s hrvaškim pevcem Petrom Grašem.

V čudovitem ambientu nove vinoteke Strelec na Ljubljanskem gradu so številni predstavniki medijev, znani obrazi in srečni izbranci uživali v ekskluzivnem druženju s hrvaškim šarmerjem, večkrat nagrajenim glasbenikom Petrom Grašem. V zabavnem, sproščenem in iskrenem klepetu, ki ga je vodila vedno elegantna Ivana Šundov, je Petar vsem gostom zaupal nekaj sočnih podrobnosti iz svoje kariere in zasebnega življenja, nato pa je zapel še svojo veliko uspešnico Ako te pitaju, za katero je prejel tudi najuglednejšo hrvaško glasbeno nagrado Porin. Piko na i pa so zvezdniškemu druženju dodali še morski prigrizki izpod rok kuharskega mojstra Igorja Jagodica in nazdravljanje z novo, eksluzivno  penino Grašo, ki jo polnijo v Jeruzalem Ormož.

Dalmatinskega šarmerja so prišli pozdravit tudi Alenka Gotar, Miki Vlahović, Martina Razinger, Nataša in Dino Bešter ter drugi, ki so uživali v pravem romantičnem, zabavnem  in morskem popoldnevu.

15. novembra 2019 v Stožicah obljublja nepozaben spektakel za vse generacije, kjer ne bodo manjkali tako aktualni hiti kot njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril tekom kariere. “V življenju vsakega glasbenika je vedno vznemirljiv občutek – nekje nastopiti prvič. V Ljubljani, ki mi je zelo pri srcu, sem nastopil že večkrat, ampak tokrat bom pa čisto prvič v Stožicah imel samostojni koncert in prvega ne pozabiš nikoli. Največji kompliment je, ko se z mojimi pesmimi ljudje vrnejo v poletje. To mi je zelo pomembno, saj moja glasba diši po Mediteranu,” pravi Petar, ki zagotavlja, da bo vzdušje poletnih morskih večerov pričaral tudi v stožiški Areni. “Koncert bo res nekaj posebnega, ker bo pravi spektakel, z mano na odru bo moja skupina, veliko svetlobnih efektov, predvsem pa dve uri čiste zabave z odlično glasbo, kančkom romantike in dalmatinskim šarmom,” je še priznal Petar Grašo.

Foto: Simone Di Luca