Saj ni res, pa je – Spice Girls ponovno skupaj!

Začimbice so nazaj in še letos bomo doživeli pompozno turnejo!

Spice Girls gredo na turnejo!

Po številnih ugibanjih in vprašljivih predvidevanjih, je sedaj dokončno potrjena ena najbolj težko pričakovanih združitev na glasbeni sceni. ”Začimbice” so ponovno skupaj in to vseh 5, vključno z modno Victorio Beckham, ki je sprva nasprotovala ponovni združitvi.

Novica je pred nekaj dnevi pricurljala na dan in tako potrdila vsa prejšnja ugibanja o veliki turneji nekoč najbolj popularnega ženskega benda. Pretekli teden so se članice skupine Spice Girls sestale s svojim nekdanjim menedžerjem Simonom Fullerjem, z namenom, da se dogovorijo o pompozni vrnitvi na glasbeno sceno in zaznamujejo konec leta 2018 z začetkom pompozne turneje.

Zaenkrat je znan le okvirni načrt o poteku glasbene turneje. Le-ta bi se naj začela šele proti koncu letošnjega leta v Veliki Britaniji ter nato nadaljevala v ZDA.

Težko pričakovana turneja Spajsic je obkljukana, a članice sporočajo, da v prihodnje ne nameravajo ustvariti novih glasbenih hitov. Si bodo premislile? Goreči oboževalci imajo vsekakor nov razlog za veliko pričakovanje.

Vir: Glamour.com