S prijateljicami in Samuelom Lucasom v New York

Praznično okrašeni New York, sanjski šoping v času največjih razprodaj in nepozabna doživetja s prijateljicami v družbi simpatičnega Samuela Lucasa.

Praznično okrašeni New York, sanjski šoping v času največjih razprodaj in nepozabna doživetja s prijateljicami v družbi simpatičnega Samuela Lucasa. Se sliši mamljivo? Vsi kdaj potrebujemo razvajanje v dobri družbi, zato je dm letos ponovno poskrbel za sanjsko potovanje 80 dam v New York, tokrat v sodelovanju z eno izmed vodilnih make-up blagovnih znamk Maybelline New York.

Začetek nepozabne dogodivščine

Dame so se že takoj po prihodu v hotel v samem središču Manhattna odpravile na večerno raziskovanje praznično okrašenega mesta. V New York so prispele na predvečer črnega petka, torej v času največjih razprodaj in popustov, zato se niso mogle upreti že prvemu večernemu šopingu.

Mesto neskončnega navdiha in nepozabna zabava

Drugi dan se je navdušenje nadaljevalo z ogledom glavnih znamenitosti enega najbolj multikulturnih mest na svetu. Dame sta posebej navdušila karakter in čar mestnih četrti, ogromen Centralni park s številnimi jezeri, spomeniki in muzeji ter elegantna Peta avenija s prestižnimi hoteli, trgovinami in nebotičniki. Ogled so zaključile z občudovanjem razgleda na Manhattan z veličastnega Empire State Buildinga.

Po ogledu so štiri prijateljice doživele še posebno presenečenje. Maybelline New York make-up artist, Aleksandar Đikić, jih je namreč profesionalno naličil in pri tem kot navdih uporabil newyorške trende. Po ličenju je nagrajenke čakalo še fotografiranje na Manhattnu. Zvečer so se očarljive dame odpravile v newyorško restavracijo Hurley’s v središču mesta, kjer jim je slovenski glasbenik Samuel Lucas posvetil nastop. Navdušene nad njegovim nastopom so se zabavale in pele še dolgo v noč.

Strastno nakupovanje 

Težko pričakovani nakupovalni dan se je začel že v soboto zjutraj, ko so se dame odpravile v enega največjih nakupovalnih središč v okolici New Yorka. Takoj po prihodu v to ogromno nakupovalno središče z več kot 200 trgovinami se je vsa njihova utrujenost razblinila. K temu so zagotovo pripomogli dodatni praznični popusti. Brezskrbno pa so lahko nakupovale tudi zaradi Diners Club Slovenija, ki je letos poskrbel za posebne ugodnosti udeleženk.

Čudoviti vtisi in nepozabni spomini

Od modne metropole so se dame poslovile v slogu, saj so se z ladjico odpeljale na otok Liberty in si ogledale znameniti Kip svobode. Navdušene nad ameriškim simbolom so se odpeljale še na otok Ellis in si ogledale muzej posvečen priseljencem. Po ogledih so izkoristile čas še za zadnje nakupe in oglede, zvečer pa je prišel čas, da se prijateljice odpravijo proti domu. Sanjskega potovanja s presenečenji, ki sta jih za njih pripravila dm in Maybelline New York, zagotovo ne bodo pozabile.