S čevlji, ki jih ne potrebujem tebe obujem

Zbira se rabljena, a še uporabna otroška, ženska in moška obutev.

So tudi vas mrzla jutra spodbudila, da brskate po omari in iščete primerno obutev za vas in vaše otroke. Vam je poznana tudi situacija, ko ugotovite, da so otroci prerasli vso obutev, vam pa čevlji iz lanske sezone ne odgovarjajo.  Nič kaj prijetna novica, ki pa jo lahko izkoristite v dobrodelne namene.

Alpina namreč v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že tretjo sezono zapored organizira dobrodelno akcijo zbiranja tople jesenske in zimske obutve za slovenske družine. Akcija bo v podpori Tomaža Klepača in Iztoka Gustinčiča (KINGA) potekala v mesecu oktobru, v vseh prodajalnah Alpina po Sloveniji.

Zbira se rabljena, a še uporabna topla otroška, moška in ženska obutev za jesen in zimo.
K dobrodelni akciji zbiranja obutve vabimo tudi vas. Obutev  prinesite v katerokoli prodajalno Alpina, najkasneje do 31. 10. 2018. Vso zbrano obutev bodo v tovarni Alpina očistili in popravili, če bo to potrebno.

Posamezniki in družine, ki obutev potrebujete, pa se za pomoč obrnite na Zvezo prijateljev mladine Slovenije. Na njihovi spletni strani boste našli obrazec kamor vpišete svoje podatke. Lahko pa se oglasite tudi v vam najbližjem društvu ali zvezi prijateljev mladine.

Včasih mala dejanja rišejo velike nasmehe. Zato le pobrskajte po svojih omarah, morda bodo ravno vaši čevlji tisti, ki bodo nekoga neskončno osrečili.