Razkriti imeni dvojčkov, Jay Z priznal prevaro

V družini Carter je te dni zelo pestro.

V družini Carter je te dni zelo pestro. Beyonce se je po zahtevnem porodu vrnila iz porodnišnice, znani pa sta tudi imeni slavnih dvojčkov, ki sta se rodila 12. junija. Tako kot pri prvorojenki Blue Ivy, sta bila Jay Z in Beyonce pri izbiri imen tudi tokrat kreativna. Deklico sta poimenovala Rumi, fantka pa Sir Carter. Slavni par je obe imeni tudi takoj pravno zaščitil.

Jay Z je objavil tudi novi album z naslovom 4:44, ki je v trenutku dvignil veliko prahu. Največ pozornosti na albumu novopečenega očka dvojčkov je pritegnila prav naslovna pesem 4:44, v kateri Jay Z odkrito spregovori o svoji nezvestobi, o kateri je pela že Beyonce na svojem albumu Lemonade. 47-letni raper se v pesmi opravičuje, ker je bil ženskar in se sprašuje, ali je bilo res vredno tvegati odnos s sorodno dušo in hčerko Blue Ivy.

»Žal mi je, pogosto sem bil ženskar, potreboval sem preveč časa, da napišem to pesem. Ne zaslužim si te. Poigraval sem se s tvojimi čustvi, ker jih sam nisem imel,« iskreno repa Jay Z, ki ga skrbi tudi za otroke – »Ne vem, kaj bi storil, če bi moji otroci vedeli / če bi me začeli gledati drugače, mislim da bi umrl od sramu.«

Zaradi prevare in javnih prepirov je turbulenten zakon zvezdniškega para že dolgo na trhlih nogah. Jay Z v pesmi 4:44, za katero pravi, da je njegova najboljša doslej, celo pravi, da se mu Beyonce ni javljala na telefon. Raper prevaro omenja tudi v nekaterih ostalih pesmih na albumu. Tako denimo v skladbi Family Feud (v kateri gostuje tudi Beyonce), roti z besedami: »Pusti me pri miru, Becky!« Gre očitno za njegovo bivšo ljubico, sa je o njej pela tudi Beyonce v svoji pesmi Sorry (»Raje pokliči Becky s super frizuro«).

Foto: Getty