Princ Harry navdušil z romantično gesto

Rdečelasi princ je svojo Meghan na Pippin poročni sprejem 'pritihotapil' na poseben način.

Ameriška igralka Meghan Markle, dekle princa Harryja, se ni udeležila poroke Pippe Middleton in Jamesa Matthewsa, saj slavni par s svojo prisotnostjo na “poroki leta” ni želel zasenčiti Pippinega velikega dne. Se je pa zato 35-letna Meghan udeležila večernega poročnega sprejema in to na kakšen način! Princ Harry je namreč svojo izbranko na zabavo z zakusko na družinskem posestvu Middletonovih v Buckleberryju pripeljal na zelo romantičen način.

Marklova je med poročno slovesnostjo ostala v skoraj 100 kilometrov oddaljeni palači v zahodnem Londonu. Harry je izkoristil premor med poročnim obredom in sprejemom ter se zelo diskretno odpravil na uro in pol dolgo vožnjo do svoje izbranke ter jo lastnoročno pripeljal na sprejem. Harry namreč ni hotel, da bi Meghan prišla na sprejem brez njegovega spremstva. S to romantično gesto je rdečelasi princ pokazal, da misli zelo resno s tri leta starejšo zvezdnico serije Suits. To pa je bilo tudi prvič, da so se Kate in William ter Meghan in Harry javno znašli skupaj na istem mestu.

Britanski mediji tako že ugibajo, kdaj bo najmlajši sin pokojne princese Diane svoje dekle zaprosil. Dobro obveščeni viri pravijo, da bosta Harry in Meghan do konca poletja že zaročena. Se kmalu obeta nova kraljeva poroka?

Foto: Getty