Priljubljena pevka Hajdi tokrat v vlogi manekenke

Modna revija, ki je navdušila vse mamice in očete!

Knežje mesto Celje je že od nekdaj zibelka številnim modnim ustvarjalcem in ljubiteljem modnih bonbončkov. Nolstalgični Celjski dom je pa je gostil že tradicionalno gala modno revijo „Modni navdihi pomlad/poletje“, ki je tudi tokrat navdušila s številnimi novimi modnimi trendi. Lahkotno, igrivo in predvsem pomladno nagajivo so modeli zakorakali po modni pisti in navdušili. Dogodek je bil res nekaj posebnega, saj so sodelovali izbrani modni ustvarjalci in modne znamke pod taktirko idejnega vodje Vladimire Skale.

Na reviji so se predstavili: And by Andraž, Bigg R, Hajdi.si, Lisca, Studio MODNE TKANINE, Šolski center Celje, Srednja šola za storitvene dejavnosti in logistiko, dijaki programa ustvarjalec modnih oblačil, Poročna pravljica, Jolanda Thaler, Optika Salobir in Obutev Alpina, ki so predstavili novo kolekcijo za prihajajočo pomlad in poletje.

Na račun so prišle tudi mama fashionistke in bodoče mamice, saj na reviji ni manjkalo vozičkov, previjalnih torb, odejic in ostalih „must have“ pripomočkov. Premierno se je namreč predstavila vse bolj priljubljena blagovna znamka Hajdi.si, prva otroška modna trgovina z jagodnim izborom vrhunskih blagovnih znamk Elodie Details, Bugaboo in Skiphop. Otroški dodatki in pripomočki so narejeni za potrebe modernih superstaršev, ki ljubijo funkcionalnost z modnim pridihom.

Dolgonoga Iryna Osypenko Nemec je za sprehod po modni pisti izbrala najbolj trendi previjalno torbo Skip hop Duo Signature s priljubljenim vzorcem, ki je že nekaj časa najbolj „IN“ vzorec med vsemi ljubiteljicami zadnjih modnih trendov. Torbo ne odlikujeta samo kultni vzorec, temveč tudi izjemna prostornost in praktičnost, kar je osnovno vodilo blagovne znake Skip Hop.

Iryna Osypenko Nemec, Skip Hop, Duo signature Chevron

Ta hip najbolj priljubljeni slovenski „papa blogger“, Jure Marolt je sprejel izziv in se preizkusil kot model. V črni opravi, s prefinjenim vozičkom Golden Grey, ki trenutno ni prevažal njegove hčerke Višnje, je suvereno debitiral kot maneken. Marela voziček je nepogrešljiv tako pri izletih v naravo kot tudi pri potepih po mestu.

Jure Marolt, Elodie Details, Golden Grey

Kot profesionalka je nastopila tudi nekdanja otroška pevka in nepopravljiva modna navdušenka, mami fashionista Hajdi Korošec Jazbinšek. Večna ljubiteljica kultnega jeansa je ob sebi zapeljala dizajnerski voziček Bugaboo, v izvedbi jeansa z detajli pisanih metuljev.

Hajdi Korošec Jazbinšek, Bugaboo,
Bugabee

Presenečenje večera je zagotovo predstavljal „breakdance“ Kristjana Terglava in Tadeja Oprešnika iz Plesnega vala Celje, ki sta izvedela edinstveno koreografijo z vozički Bugaboo in predstavila neverjetno mobilnost vozička, ki sta jo lahko izkoristila pri snovanju plesnih gibov.

Kristja Terglav in Tadej Oprešnik, Bugaboo, Vozička Bugaboo Cameleon in Buffalo

Po zaključnem defileju modelov, so se nastopajoči in navdušeni obiskovalci družili ob penini in sladici še pozno v noč.

So dogodki, ki so nekaj več. Dogodki z dušo. Inspiracija. Vse to in še več: revija „Modni navdihi pomlad-poletje 2017“.

Foto: Samo Mervar za V.S. produkcijo