Prijateljici iz Seksa v mestu na hudi bojni nogi

Kim Cattrall je Sarah J. Parker pustila na Instagramu javno sporočilo, ki nakazuje na njun nevihten odnos.

Jasno je, da prijateljice iz Seksa v mestu niso tudi dejanske prijateljice. A posebej nevihtno je med dvema dominantnima protagonistkama.

Igralka Kim Cattrall ali kot Samantha Jones iz kultne serije Seks v mestu, še vedno žaluje za svojim mlajšim bratom. Čeprav se ni želela javno izpostavljati, ji je očitno nekdanja soigralka Sarah Jessica Parker resnično stopila na žulj in otežila že tako težko obdobje.

Da ni vse bleščeče med soigralkami serije Seks v mestu, se je govorilo že nekaj časa. Pred časom je slednje priznala tudi Kim Cattrall, ki je dejala, da s soigralkami Sarah Jessico Parker, Cynthio Nixon in Kristin Davis ni bila prijateljica, ampak zgolj sodelavka. V intervjuju je še pikro, a na olepšan način poudarila, da glavna igralka Sarah Jessica ni bila najbolj prijazno dekle.

In kaj se v njunem odnosu plete zadnje dni? 61-letna zvezdnica Kim, je pred slabim tednom dni sporočila, da je izgubila mlajšega brata. Ko je Sarah izvedela novico, ji je na Instagramu izrekla sožalje, nekaj besed pa ji je namenila tudi v neki pogovorni oddaji:

“Ne morem si niti predstavljati, kaj zdajle preživlja njena družina. Vsi smo ji javili, da jo imamo radi in da spoštujemo njeno željo o zasebnosti …”

A Kim izjave ni sprejela, kot bi pričakovali. Bilo je le dolivanje olja na ogenj, kar jo je pripravilo do naslednje izjave, kjer Sarah J. Parker poimenuje tudi s hipokritom in nepopravljivo hinavko. Užaljena in hkrati besna zvezdnica je javno na Instagramu zapisala, naj se nekdanja soigralka briga zase:

“Moja mami me je danes vprašala, kdaj se bo ta hinavska Sarah začela brigati zase … Vedno znova nas opominjaš, kako kruta si bila in si še zdaj. Naj ti še enkrat zelo jasno pojasnim – če ti nisem že. Nisi moja družina. Nisi moja prijateljica. Zato ti še zadnjič rečem, da nehaj izkoriščati našo tragedijo za to, da boš izpadla kot dobra oseba.” Zraven pa je prilepila fotografijo z napisom: “Sarah, v tem tragičnem času ne potrebujem tvoje ljubezni ali podpore.”