Pri 15-ih izgubila slavnega očeta, zdaj želi nov izziv

Hči tragično preminulega igralca Paula Walkerja se pripravlja, da bo osvojila modni svet.

Ko je Paul Walker, zvezdnik priljubljene filmske franšize Hitri in mrtvi, leta 2013 umrl v prometni nesreči, je bila njegova hči Meadow stara 14 let. Danes je prikupna Meadow polnoletna in pripravljena, da osvoji modni svet.

before I fell on my face

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Čeprav se 18-letnica v javnosti zelo redko pojavlja in z razliko od večine svojih vrstnic, družbenih omrežij skoraj ne uporablja, pa je podpisala pogodbo z modno agencijo Women Management, ki ima pod svojim okriljem številne slavne manekene, kot so Behati Prinsloo, Daphne Groeneveld in Hanne Gaby Odiele. Meadow Walker sicer na modnih pistah še ni debitirala, a se slavni slavni modni fotografi že borijo za njeno pozornost.

Meadow je pred tragično očetovo smrtjo živela z babico, Paulovo mamo Cheryl. Po strahovitem dogodku pa je skrbništvo nad njo želela prevzeti njena mati, Rebecca Soteros, s katero pa Meadow ni v dobrih odnosih. Tri leta pred očetovo smrtjo je namreč pobegnila od svoje mame in se s Havajev preselila k očetu v Los Angeles. Paulova želja pa je bila, da skrb za njegovo hčerko prevzame babica. Samo dva tedna pred smrtjo je Walker izjavil, da je ponosen mladi očka: »Super je, da sem jo dobil pri 25-ih. Zdaj imam 40 let, ona pa 15 in imava naravnost odličen odnos.«

Meadow je šele pred kratkim na Instagramu objavila prve fotografije s svojim slavnim očetom, s katerimi spodbuja ljudi k dobrodelnosti. Najstnica namreč podpira fundacijo, ki pomaga zbirati hrano za brezdomce.

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on