Pop kraljica je upihnila že 60. svečko!

Madonna in njeni ikonični videzi skozi kariero.

Kraljica popa, sedaj že 60-letna Madonna, je od samega začetka veljala za najboljšo provokatorko, temu primerni pa so bili tudi njeni stylingi. In ob praznovanju šestdesetega rojstnega dne ni bilo prav nič drugače!

Madonno so nekateri največji svetovni mediji poimenovali kot »ena od največjih pop ustvarjalcev vseh časov« ter »kraljica popa«. S 63 milijoni certificiranih albumov je Madonna po podatkih Zveze ameriške fonografske industrije najbolje prodajana rockovska ustvarjalka dvajsetega stoletja in druga najbolje prodajana umetnica v Združenih državah Amerike. Guinnessova knjiga rekordov jo navaja kot najuspešnejšo glasbeno umetnico vseh časov (prodanih čez 200 milijonov posnetkov) in najbogatejšo pevko, katere premoženje presega vrednost 400 milijonov ameriških dolarjev. 10. marca 2008 so jo predstavili tudi v muzeju Rock and Roll Hall of Fame. Madonna je nastopila tudi v 22 filmih in za vlogo v filmu Evita leta 1996 prejela zlati globus.

Pregled njenih najbolj ikoničnih videzov

Pop kraljica je svoj jubilejni 60. rojstni dan praznovala v Marakešu, kjer je posnela tudi odmeven rojstnodnevni selfie v roza kreaciji znamke Gucci in ga delila s sledilci na družbenem omrežju Instagram. Pevkino slavje in intimna zabava sta bila dobro skrita pred očmi svetovne javnosti, zato te dni potekajo zgolj ugibanja o tem, kdo izmed slavnih obrazov je bil med povabljenci.