Ponovno skupaj? V solzah sta si padla v objem

Angelina Jolie in Brad Pitt zakopala bojno sekiro. Angie pravi, da v samskem stanu ne uživa.

Novica o ločitvi Brada Pitta in Angeline Jolie je pred letom dni šokirala svet, toda vse bolj se zdi, da do dokončne ločitve slavnega para (še) ne bo prišlo. Pisec njune biografije Ian Halperin namreč trdi, da sta se Brad in Angie odločila dati ljubezni še eno priložnost.

Odločilno naj bi bilo čustveno srečanje v hiši njunega prijatelja, kjer sta slavna igralca skušala rešiti svoje težave. »Brad je naredil prvi korak. V solzah sta si padla v objem in nič ni ostalo neizrečenega. Ta izjemno čustven pogovor je pomenil nov začetek v njunem odnosu,« je za Daily Mail povedal Halperin in dodal, da Pitt in Jolie zavestno delata na oživitvi odnosa, del tega procesa pa je tudi obiskovanje terapij. »Trenutno še ne moreta živeti skupaj, a tudi ločeno ne. Oba delata na sebi in se imata še vedno rada,« trdi biograf slavnega para.

Angelina je sicer v najnovejšem intervjuju za Sunday Telegraph povedala, da ne uživa v samskem življenju. »To ni nekaj, kar sem si želela. Nič lepega ni v tem, samo težko je. Včasih se zdi, kot da mi uspeva, toda v resnici se samo prebijam iz dneva v dan. Za mano je čustveno izjemno naporno leto in imam kar nekaj zdravstvenih težav. Zdravje je trenutno moja prioriteta,« je svoj trenutni samski stan opisala 42-letna oskarjevka, ki je septembra 2016 po 12 letih zakona vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta.

Foto: Getty