Ne boste verjeli, kdo se je zaročil

Po dolgoletni zvezi se je končno zgodila tudi zaroka.

Modni oblikovalec je svojega dolgoletnega partnerja zasnubil kar v mehiški restavraciji, medtem pa so zaposleni izvedli flash mob.
Uganete, kdo je zaročil koga?

Modni oblikovalec, Marc Jacobs (54), je pred kratkim presenetil svet z nepričakovano zaroko, ki je bila vse prej kot diskretna in ”običajna”.

Karierno sijajen in vedno uspešen Marc Jacobs je imel mnogo bolj turbulentno ljubezensko življenje, kjer je najpomembnejšo vlogo partnerja odigral sedanji zaročenec Charlie DeFrancesco. Poleg številnih prepirov, nesoglasij, slabih skupnih odločitev in vmesnih ohladitev, sta iz kriznih obdobij vedno izstopila pokončno in prepričano, da sta si kljub vsem negativnim izkušnjam še vedno usojena in da je njuna ljubezen pravzaprav tista prava in pristna.

Kot piše spletni portal rtvslo, je Marc Jacobs v četrtek z izvoljencem v New Yorku obiskal enega izmed lokalov verige restavracij Chipotle. Nič hudega sluteč se je DeFrancesco usedel za mizo, da bi v miru pojedel, ko se je okoli njega začelo dogajati. Z vseh koncev restavracije so se prikazali ljudje in ob ritmih Princeeve uspešnice Kiss začeli radostno poplesavati pred njima. Nato je Jacobs vzel prstan, pokleknil pred partnerja in ga zaprosil za roko. Snubitev se je končala s presrečno privolitvijo, objemi in poljubi.

Dokaj nenavadna in zabavna snubitev pa je bila objavljena tudi na Instagram profilu slavnega oblikovalca, kjer je pod posnetek zapisal naslednje:

“To se je v resnici zgodilo. Charly DeFrancesco, bi se poročil z menoj? Hvala vsem, ki ste omogočili ta dogodek. In hvala mojemu zaročencu. Ljubim te.”