Najprej narazen, nato pa pred oltar

5 slavnih parov, ki so se najprej razšli, potem pa dahnili usodni 'da'.

V življenju si je včasih potrebno vzeti premor in premisliti o nadaljnih korakih. Da vsak razhod še ne pomeni nujno konca zveze, so dokazali tudi naslednji slavni pari, ki so se najprej razšli, potem pa dahnili usodni »da« in so še vedno skupaj.

Princ William in Kate Middleton

Najbolj priljubljen kraljevi par na svetu se je spomladi leta 2007 za tri leta razšel. William in Kate sta se znova pobotala v 2010 in se še istega leta tudi zaročila. Sledila je seveda pravljična kraljeva poroka in leta 2013 je na svet najprej prijokal princ George, dve leti za njim pa še princeska Charlotte.

Justin Timberlake in Jessica Biel

Justin in Jessica sta par uradno postala leta 2007 in se razšla leta 2011. Toda že leto pozneje je njun odnos doživel nepričakovan preobrat, saj je slavni par dahnil usodni »da«. Priljubljeni pevec in bivša manekenka sta sedaj srečno poročena in imata dve leti starega sina Silasa.

Adam Levine in Behati Prinsloo

Adam in Behati sta se leta 2013 razšla po enem letu skupnega življenja in frontman skupine Maroon 5 se je kmalu znašel v objemu še enega »Viktorijinega angelčka«, Nine Agdal. Toda nova romanca je bila kratkega daha, saj sta se Adam in Behati kmalu pobotala in leta 2014 tudi zaročila. Lani se jima je rodila hčerkica Dusty Rose.

Pink in Carey Hart

Slavna ameriška pevka in profesionalni motorist sta se spoznala leta 2001 in imela naslednjih devet let zelo buren odnos, poln vzponov in padcev. Poročila sta se leta 2006, a šla dve leti pozneje znova za nekaj mesecev narazen, od leta 2010 pa naj bi njuno razmerje ponovno cvetelo. V zakonu sta se jima rodila dva otroka.

Megan Fox in  Brian Austin Green

Igralca Megan Fox in Brian Austin Green imata več kot burno skupno zgodovino. Spoznala sta se leta 2004 in se od takrat poročila, ločila in znova poročila. Slavni par je bil lani tik pred novo ločitvijo, a sta se pred razhodom znova pobotala. Hollywood, pač…

Foto: Getty