Kaj je Kim sporočila novopečeni mamici Kylie Jenner?

Plodno leto za slavne Kardashianke, tokrat je mamica postala Kylie.

Zgodilo se je – najmlajša predstavnica zloglasnega klana Kardashian-Jenner, Kylie, je rodila deklico.

Sestre Kardashian-Jenner imajo leto 2018 v znamenju otroškega joka in smeha, kar je zanje in za vse mamice sveta najlepše darilo življenja. Po manj kot mesecu, ko je zvezdnica Kim K. povila že tretjega otroka, je tokrat prvič postala mamica 20-letna Kylie Jenner, ki je svoje oboževalce do zadnjega trenutka pustila v nevednosti in ugibanju o nosečnosti.

Takoj ko je Kylie objavila novico, da je le postala mamica pred nekaj dnevi, pa ji je slavna sestra Kim preko družbenih omrežjih sporočila sledeče:

“Mami Kylie!!! Uspelo ti je!!! Zelo sem ponosna nate in na to v kako močno žensko si odrasla. Vem, da boš najboljša mama tvoji deklici!”

V nedeljo je bilo potrjeno, da je Kylie Jenner rodila deklico in tako pomirila ves radoveden svet, ki se zdaj lahko posveti vsakdanjim zadevam.

Kylie Jenner je 1. februarja veselo novico o rojstvu svoje prve princeske delila tudi na Instagramu, le nekaj trenutkov za tem pa so v javnost pricurljale prve fotografije njenega ”baby showerja”, ki so se ga udeležile vse sestre Kardashian-Jenner in najbližje prijateljice. Oboževalci so bili še posebej navdušeni nad 11-minutnim video posnetkom z naslovom ”To Our Daughter”.

Vir: Elle.com