Najbolj slavna božična voščilnica s pomanjkljivostjo

Oboževalci klana Kardashian-Jenner niso zadovoljni.

Družina Kardashian-Jenner vsako leto znova poskrbi za prav posebno božično voščilnico. Letošnjo so oboževalci najbolj slavne družine na svetu pričakovali še s prav posebno nestrpnostjo, saj naj bi bili na njej tudi noseči Khloe Kardashian in Kylie Jenner. Napetost je Kim Kardashian stopnjevala tako, da je vse od 1. decembra na Instagramu vsak dan postregla z novo fotografijo.

DAY 21- West Family

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Na božični dan je tako objavila še zadnjo – 25. fotografijo družine, ki se je letos predstavila ob božičnem drevescu v preprostih belih majicah in kavbojkah. Vendar pa portret številčne družine ni bil popoln, kar je številne oboževalce močno razočaralo. Na fotografiji za božično voščilnico namreč ni najmlajše članice družine, 20-letne Kylie Jenner, manjka pa tudi problematični Rob Kardashian.

DAY 24- CHRISTMAS EVE 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Oboževalci so upali, da bo Kylie prav z družinsko božično fotografijo tudi uradno potrdila, da je noseča (Khloe, ki je v šestem mesecu nosečnosti, je to storila pred dnevi), vendar velikega presenečenja na koncu vendarle ni bilo. Kylie se je od septembra, ko so začele krožiti govorice o njeni nosečnosti, zavila v molk in se ves čas spretno izogiba kameram.

DAY 25 MERRY CHRISTMAS

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on