Najbolj seksi očka na Instagramu

Postavni Italijan, zaradi katerega se ženskam mehčajo kolena.

Italijanski model Mariano Di Vaio upravičeno nosi neuraden naziv najbolj privlačnega očka na Instagramu. Na tem družbenem omrežju ima namreč že šest milijonov sledilcev in najbrž ni potrebno posebej poudarjati, da ga ženske naravnost obožujejo.

28-letni lepotec se je rodil v italijanskem mestu Assisi, uspešno kariero pa je zgradil v New Yorku. Svoj obraz in stas posoja največjim modnim znamkam, kot so Hugo Boss, Cavalli in Gucci. Mariano pa ni le top model, temveč tudi igralec in dokaj vpliven bloger. Ne preveč razveseljiva novica za njegove oboževalke pa je ta, da je že nekaj let srečno poročen, lanskega novembra pa je postal tudi očka, kar je njegovo priljubljenost samo še povečalo. Pričakovali bi, da bo njegovo ime redno polnilo strani rumenih medijev, a v njegovem življenjepisu ne boste našli velikih škandalov. Mariano namreč prisega na umirjeno družinsko življenje.

Že kot 18-letni mladenič je dal vedeti, da želi izstopati iz povprečja. Želel je postati igralec, zato se je iz rodne Italije preselil v London, kjer so ga kmalu opazili agenti modnih agencij. Vprašali so ga, če bi posnel nekaj fotografij in zvezda je bila rojena.

Njegova velika ljubezen še vedno ostaja igra, svojo prepoznavnost pa je zgradil tudi s pomočjo bloga. »Ljudje potrebujejo navdih. S pomočjo bloga lahko vsak pokaže svoje skrite talente svetu in postane navdih za ostale,« je prepričan postavni Italijan, katerega blog MDV Style, je postal eden najvplivnejših v modni industriji.

Mariano pravi, da so edina slaba stran njegovega posla številna potovanja, zaradi katerih je pogosto odstoten od svoje družine – žene Eleonore in nekaj mesecev starega sinčka Nathana. Tudi zato tako rad pozira z njima na Instagramu.

Foto: @marianodivaio