Na LJFW predstavili modne trende obutve te sezone

Kaj bomo nosili to pomlad?

Včeraj dopoldne je Etiketa še pred uradnim začetkom modnih revij na LJFW obiskala prizorišče dogajanja nad Ljubljano in si ogledala kakšne modne trende za letošnjo sezono zapveduje Mass. Na ekskluzivni Massovi modni reviji so v glavni vlogi blesteli čevlji, ki jih to sezono mora imeti v omari vsak modni navdušenec. Nad novo modno kolekcijo so bile fascinirane številne modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke, prav tako kot je izbira fascinirala tudi fatalno Severino, ki je letos ponovno obraz Massove nove kampanje z naslovom ‘Izbira, ki fascinira’.

Kakšna obutev je torej must have to sezono? Vsekakor prevladuje urbani šik, ki ga idealno poosebljajo trendi superge in oxfordke. Te so letos vse prej kot dolgočasne, saj izstopajo z debelim podplatom, prepletanjem različnih vzorcev in materialov, sijejo pa v vseh možnih metalik odtenkih. Nepogrešljive so tudi petke, tanke in debelejše, ki z eksplozijo barv ter vzorcev napovedujejo igrivo pomlad. Vroče poletje bodo zaznamovale kultne espadrile z debelim podplatom iz prepletajoče slame in številni sandali z raznimi dodatki, kot so bleščice, kamenčki, vzorci ter živahne barve poletja. Ekskluzivni gostje so bili nad pestrim izborom navdušeni in so si po modni predstavi tudi izbrali vsak svoj najljubši par, ki jih bo spremljal te vroče modne mesece.

Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za pomlad 2017 vas že čaka na policah Massovih trgovin. Več fotografij nove modne kolekcije pa si lahko ogledate na spletni strani www.mass.si in facebook strani Mass.

Zadovoljni Tina Petkovšek Pirc, direktorica marketinga Mass in Tjaša Tršar iz marketinga Mass

Simona Kern, vodja modnega programa Mass z Nejcem Simšičem, ki je odlično povezoval modno revijo

Dogodek je odlično izpeljala ekipa Massa in Lune TBWA, Lina Antolič, Tina Petkovšek Pirc, Simona Kern, Tjaša Tršar in Helena Čož