Melania znova buri duhove

Tokrat je na udaru njena obleka za 10.000 dolarjev.

Za nekatere je Melania Trump nesporna stilska ikona, medtem ko drugi ne izpustijo nobene priložnosti za njeno kritiko. Prva dama ZDA se je tokrat pojavila v kongresu, kjer je imel njen mož Donald Trump svoj prvi nagovor. Za slovesno priložnost je bila Melania oblečena v kostim ameriškega oblikovalca Michaela Korsa, ki stane 9.100 evrov. In medtem ko so nekateri njen suknjič z bleščicami in krilo hvalili ter poudarjali, da je Melania z njim znova dokazala svoj status stilske ikone, so se na družbenih omrežjih pričakovano vsule tudi kritike na njen outfit.

»Ne morem verjeti, da se je v kongresu pojavila z bleščicami. Še en dokaz, da je Trumpov mandat pravi cirkus,« je nekdo zapisal na Twitterju. Prebrati je bilo možno tudi komentarje, da je Melania videti, kot da bo ravnokar v živo zapela najnovejšo uspešnico Katy Perry in da je njen kostim bolj primeren za podelitev oskarjev ali kakšno razkošno novoletno zabavo.

Nekateri so se obregnili ob preglobok dekolte prve dame, ki je bil po njihovem mnenju popolnoma neprimeren svečanemu dogodku. Spet druge je Melania spomnila na slovito Joan Collins v kultni seriji Dinastija. Očitno je, da se bo morala Melania navaditi na negativne komentarje, ki se nanjo vsujejo vsakič, ko se pojavi v javnosti. Celo takrat, ko je po mnenju priznanih modnih strokovnjakov oblečena brezhibno.

Foto: Getty