Melania Trump s posebno sobo za ličenje

Vizažisti bodoče prve dame že načrtujejo prav poseben prostor v Beli hiši.

Čeprav bo Melania Trump s sinom Barronom tudi po moževi inavguraciji 20. januarja, še nekaj časa ostala v New Yorku in se ne bo takoj preselila v Belo hišo, pa ji bodo tam po besedah njene osebne vizažistke Nicole Bryl, uredili posebno sobo samo za lepotičenje.

“En prostor bomo zagotovo preuredili v sobo za lepotičenje, kjer bomo Melanii urejali lase, makeup, v njej pa bo tudi garderoba,” je povedala Bryl. “Melania želi imeti sobo s popolno osvetljavo, kar bo naše delo zelo olajšalo, saj so dobre luči ključ do popolnega videza,” je še povedala vizažistka, ki za videz bodoče prve dame ZDA skrbi že več kot deset let.

Melania slovi po svoji brezhibni zunanji podobi, ki bo še toliko bolj pomembna v trenutku, ko bo tudi uradno postala prva dama. Seveda pa dovršen videz ne pride kar tako. Bryl je za US Magazine še povedala, da ličenje gospe Trump vsak dan vzame približno uro in petnajst minut časa. “Za brezhiben videz in makeup, ki  zdrži ves dan, si je treba vzeti malce več časa,” še pravi Bryl in dodaja, da Melania vedno natančno ve, kaj si želi, zaradi česar je delo ekipe, ki skrbi za njen videz bistveno lažje.

Foto: Harper’s Bazaar/Nicole Bryl/Instagram