‘Melania bo pokazala svojo temno slovensko dušo’

Legendarna Helen Mirren o Melanii Trump: 'Ona bi ga resnično lahko sesula.'

Legendarna igralka Helen Mirren je znana po tem, da nima dlake na jeziku. 72-letna oskarjevka odkrito izraža svoja stališča o modi, seksu, staranju, feminizmu in politiki. Tako se je v svojem najnovejšem intervjuju za revijo Allure dotaknila tudi ameriške prve dame Melanie Trump. Znano je, da Mirrenova ni ravno ljubiteljica Donalda Trumpa, ki ga primerja s starim dinozavrom, nekoliko bolj prizanesljiva pa je do Melanie.

Tako je komentirala tudi razvpiti posnetek, na katerem je Melania na letališču v Izraelu svojega moža tlesnila po roki.

»Gledala sem ta posnetek in mislim, da je to ena najmočnejših žensk na svetu, ker ona bi ga resnično lahko sesula. To je skoraj storila, ko se je otresla njegove roke. Jasno mu je dala vedeti, naj se je ne dotika… Veste, sem Vzhodnoevropejka in naše duše so temačne. Tista njena mračna slovenska duša je tik na tem, da priplava na površje, boste videli,« je povedala Mirrenova.

Slavna igralka pa je bila v omenjenem intervjuju precej bolj ostra do Donaldove ljubljenke Ivanke Trump.

»Ivanka je spretna govorka, a brez vsakršne vsebine. Njena knjiga (»Women Who Work«) nima prav nič opraviti s tem, kako živi večina sodobnih žensk … Njeni nasveti, kako si mora ženska vzeti čas zase in si privoščiti masažo … Lepo vas prosim!”

Foto: Allure/Getty