Mednarodni teden mode aprila tudi v Ljubljani

Po vzoru tujih tednov mode, se bo tudi Ljubljana odela v zadnje modne trende...

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana ponosno napoveduje šesto edicijo, ki v prestolnico prihaja med 20. in 21. aprilom. Ustvarjalna ekipa pripravlja dvodnevni spektakel modnih revij domačih in gostujočih modnih oblikovalcev, ki skupaj z MBFWLJ pridobivajo na mednarodni veljavi in širši prepoznavnosti. MBFWLJ modnim ustvarjalcem, stilistom, fotografom ter modnim kritikom prinaša priložnost za poslovni razvoj ter dostop do umetniško navdahnjenega občinstva. Spremljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Snapchat.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je del mednarodne verige tednov mode avtomobilske znamke s trikrako zvezdo, ki že od leta 1997 po vsem svetu k obisku privablja najbolj ugledna imena s sveta mode, dizajna in lepote. Slovenija tako postaja vedno bolj zanimiva dežela tako za modne navdušence, kot tudi za ustvarjalne ekipe iz vse Evrope, ki v deželi na sončni strani Alp odkrivajo nadarjene posameznike in čudovite lokacije za snemanje modnih uvodnikov in velikih oglaševalskih kampanj. MBFWLJ z vpetostjo v mednarodne tokove deluje povezovalno in domačim ustvarjalcem odpira priložnosti do novih sodelovanj.

Mednarodni premijski teden mode MBFWLJ, ki nastaja v sodelovanju z agencijo Pristop letno obišče več kot 9.000 obiskovalcev iz Slovenije in sosednjih držav. Povečano zanimanje za obisk mednarodnega premijskega tedna mode potrjuje odločitev za nadaljevanje ustvarjalnega dela, sledilci #MBFWLJ pa bodo od marca dalje lahko za ogled modnih revij vstopnice tudi kupili na vsej prodajnih mestih Eventim.