Max&Co. v Ljubljani združil modne poznavalke

Modne urednice, blogerke in ostale navdušenke nad vsem lepim, so se družile na Miklošičevi ulici v Ljubljani.

Četrtkovo, že skoraj čisto poletno obarvano popoldne, je bilo za vse modne navdušenke rezervirano na Miklošičevi ulici, kjer so urednice, novinarke, modne blogerke in fashioniste na svoj račun prišle z občudovanjem najnovejših spomladanskih trendov blagovne znamke Max&Co.

Prijeten ambient in občudovanja vredna kolekcija nad katero je navdušena sama Olivia Palermo je pritegnila številne modne poznavalke. Vodja blagovne znamke nam je razkrila vse o dobrem stilu, materialih in ambasadorki Max&Co., o kateri smo TUKAJ pisali že pred časom. Vodji blagovne znamke se je z nekaj nasveti, kako kombinirati različne kose, pridružila tudi manekenka in blogerka Eva Ahačevčič.

Predana ekipa Max.&Co.

Lahkotni in kakovostni materiali, ki so glavno vodilo pri ustvarjanju kolekcij, združujejo večno klasiko in najbolj modne trende. Ponudba prodajnega mesta tako združuje brezčasne modele na katerih gradimo osnovno garderobo ter udarne in trendi modne kose. V enega izmed kosov sem se zaljubila na prvi pogled – spomladanski plašček močnih barv in potiskov, ki se je uvrstil na nakupovalni seznam želja. Zaključek prijetnega druženja se je nadaljeval s klepetom ob penini in prigrizkih ter izmenjavi modnih idej ter ličenju vizažistke z Diorjevo kozmetiko. V nadaljevanju pa nekaj foto utrinkov z dogodka:

Foto: Katarina Veselič