Madonnina hči resno konkurira sestrama Hadid

Sestri Hadid in Kaia Gerber so dobile novo konkurenco.

Madonnina hči ni šla po stopinjah slavne mame.

Lourdes, 21-letna Madonnina hči morda res ne gre po kariernih stopinjah svoje mame, a je na enak način presenetila javnost s poraščenimi nogami in podpazduhami, kot je to počela Madonna na začetku svoje kariere.


Madonnina 21-letna hči Lourdes Leon se je letos prvič pojavila na modnih brveh newyorškega modnega tedna, kjer je predstavljala eno izmed kreacij znamke Gypsy Sport.
Lourdes se je po pisti sprehodila s perjem v laseh, drznem topu iz školjk, neobičajnih jeans hlačah in robustnih supergah. Bolj od školjk, ki so enaindvajsetletnici prekrivale le prsne bradavice, je publika osupla nad njeno poraščenostjo, a se tako Lourdes kot Madonna nista zmenili na sicer redke negativne komentarje.

Bolj kot o nepričakovani poraščenosti se svet sprašuje, kdaj bomo mlado Lourdes lahko ponovno videli na brvi ali celo na kakšni slavni naslovnici, ki jih v večini polnijo znana zvezdniška imena Bella in Gigi Hadid, Kendall Jenner in Kaia Gerber. Je črnolasa hči pop ikone postala njihova najresnejša tekmica?