Ljubitelji mode, pozor! Te prijatelje lahko kupite

Vabljeni v prvo združeno trgovino XYZ & Sportina v pritličju Cityparka – vrata se odprejo 1. marca 2019!

Ste pripravljeni na prav posebno presenečenje? Od tega petka bodo na enem mestu na prodaj vsi najbolj zaželeni prijatelji! V mislih imamo seveda modne prijatelje, blagovne znamke trgovin XYZ in Sportina! V petek, 1. marca 2019, bosta v pritličju Cityparka združila moči XYZ in Sportina in zablestela v vsem svojem slogu!

Sportina Group začenja novo modno poglavje in 1. marca 2019 v pritličju nakupovalnega središča Citypark odpira prvo združeno trgovino XYZ & Sportina. Gre za prvo takšno trgovino v regiji, ki bo na enem mestu ponudila vse stile in blagovne znamke za različne okuse in modne značaje.

V pritličnem prostoru nekdanjega XYZ bo modne navdušence gostila Sportina, v prvem nadstropju pa XYZ. Tako boste lahko v pritličju trgovine XYZ & Sportina kupovali ležerne blagovne znamke ulične mode, kot so Jack & Jones, Marx, Armani Exchange, Antony Morato, Esprit, Vero Moda in druge, medtem ko vas bodo v prvem nadstropju še naprej navduševala priznana modna imena, kot so Balmain, Versace, Burberry, Karl Lagerfeld, Elisabetta Franchi Boss, Polo Ralph Lauren in drugi.

Pestra in pazljiva izbira blagovnih znamk je tudi rdeča nit otvoritvene kampanje, v kateri se je šest znanih obrazov znašlo pred objektivom, vsak s svojim stilom. Alma Kochavy, Tesa Jurjaševič in Anže Zevnik so tako oblečeni v kombinacije XYZ, medtem ko so se v Sportinini preobleki znašli Anže Mežan, Gregor Kirsch in Jana Koteska.

Vabljeni v prvo združeno trgovino XYZ & Sportina v pritličju Cityparka – vrata se odprejo 1. marca 2019!