Ljubezenska zgodba skrivnostnega igralskega para

Eden najlepših igralskih parov uspešno skriva svojo zasebnost.

Ryan Gosling in Eva Mendes sta za holivudske razmere vse prej kot običajen par. Igralca sta v razmerju že šest let, toda možnosti, da ju v javnosti opazite skupaj, so približno enake zadetku na loteriji.

36-letni Gosling trenutno ni le eden najbolj zaželenih holivudskih igralcev med filmskimi producenti, ampak tudi med predstavnicami lepšega spola. Status prvokategornika mu je leta 2004 prinesla vloga v nepozabni romantični drami Beležnica, danes 43-letno Evo Mendes, pa je spoznal sedem let pozneje na snemanju filma Grehi očetov. Ryan in Eva sta v filmu zaigrala par, ki pričakuje prvega otroka in njuna zgodba se je s filmskega platna kmalu preselila v resnično življenje. Številna dekleta so takrat doživela bridko razočaranje, ko je njihov najljubši igralec našel ljubezen svojega življenja.

Kljub temu, da je cel svet vedel za njuno zvezo, sta igralca vztrajno zavračala vse komentarje glede njunega razmerja. Septembra 2014 sta se razveselila hčerke Esmeralde Amade, čeprav je Mendesova še februarja istega leta v neki pogovorni oddaji zanikala, da bi bila noseča. Dve leti pozneje sta dobila še deklico Amado Lee in tudi tokrat sta novico uspela skriti pred javnostjo vse do poroda.

Kmalu sta dobila etiketo najbolj skrivnostnega holivudskega para. Kljub zvezdniškemu statusu hčerkici vzgajata brez pomoči varuške, saj ne želita, da bi deklici odraščali drugače od njunih vrstnikov. Eva je zaradi otrok tudi postavila svojo igralsko kariero na stranski tir. Tako se ni pojavila niti na podelitvi Zlatih globusov, ko je Gosling prejel kipec za glavno vlogo v filmu Dežela La La. Kljub temu se v svojem govoru ni pozabil zahvaliti Evi: »Ko sem jaz pel, plesal in igral klavir je moja draga skrbela za najino hčer. Poleg tega je bila drugič noseča, hkrati pa je pomagala svojemu bratu, ki se je boril z rakom. Če ne bi bilo nje, tudi jaz danes ne bi stal na tem odru,« je svoji sorodni duši polaskal Gosling.

Foto: Getty/imdb