Ljubezen kot iz romana

Neverjetna ljubezenska zgodba slavnega para, ki zdaj pričakuje prvega otroka.

Britanska pevka Cheryl Cole na nedavnem božičnem koncertu v Londonu ni mogla skriti nosečniškega trebuščka. Čeprav govoric še ni uradno potrdila, pa je postalo jasno, da žirantka šova X-Factor pričakuje svojega prvega otroka s fantom Liamom Payneom, članom skupine One Direction.

Ljubezenska zgodba slavnega para je nekaj posebnega. Skupaj sta od februarja letos, spoznala pa sta se že davnega leta 2008. Takrat se je komaj 14-letni Liam pojavil na avdiciji britanskega šova X-Factor, v žiriji pa je sedela tudi takrat 24-letna Cheryl. Liam je na avdiciji svoj talent predstavil z zimzeleno Fly me to the Moon, med prepevanjem verza ‘In other words, baby kiss me’, pa je pogledal proti lepi pevki, ki ob tem ni mogla skriti nasmeška. Dogodek so seveda zabeležile tudi kamere, Cheryl pa je Liamov nastop komentirala z besedami: »Mislim, da si zelo prikupen in imaš karizmo.«

Dve leti pozneje sta se znova srečala na istem mestu, saj je takrat pričela nastajati skupina One Direction, ki danes velja za eno najuspešnejših fantovskih zasedb vseh časov. Liam in Cheryl sta se srečevala vse pogosteje in se sčasoma zelo zbližala. V začetku letošnjega leta sta se prvič skupaj pojavila na rdeči preprogi in tako tudi uradno potrdila, da sta par. Cheryl ima za seboj sicer že dva propadla zakona. Morda pa bo tokrat obveljal pregovor, da gre v tretje rado.

https://www.youtube.com/watch?v=cGuzp_buw2I

Foto: @liampayne/getty