Lisca navdušila s predstavitvijo kolekcije v Portorožu

Znani obrazi so se sprehodili po Liscini modni pisti...

Lisca je 23. junija 2016 v Portorožu svojim poslovnim partnerjem iz kar 20 držav in izbranim predstavnikom medijev predstavila nove kolekcije perila, kopalk in spalnega programa, ki bodo razveseljevale modne navdušenke v pomladno-poletni sezoni 2017.

Na modni reviji so predstavili nove trende perila, kopalk in spalnega programa skozi zgodbe različnih plati ženske duše. Ženska je v skrbno izbrani podobi v vsakem delu dneva samozavestna, vselej modna in sebi popolna. Odeta v prefinjeno perilo, barvite kopalke ali udobne modele za spanje, z neskončno mero udobja in modnih trendov, ki jih bo prinesla pomladno-poletna sezona 2017.

In kaj bo razveseljevalo modne navdušenke prihodnje leto?

Perilo Lisca Selection se v zgodbi prestižnega vzdušja spogleduje z božansko privlačnostjo. Modele zaznamujejo skrivnostnost, prikrivanje in odkrivanje, razkošje pa jim pridajo bleščeči kristali Swarovski. Cvetlični detajli in prosojnost so nepogrešljivi pri romantičnih doživetjih vsake dive, navdušuje pa tudi tatoo efekt.

Lepo se je prebuditi v sončno jutro, ki ga obdaja vonj dišečih češnjevih cvetov. Temu vzdušju se lepo poda ženstveno perilo Lisca Fashion, ki z bogatim vezenjem, elastično čipko, nežnim drapiranjem in potiski cvetja poudarja žensko nežnost in eleganco. Prepričajo atraktivni kroji, ki so drzni in izrazito ženstveni, hkrati pa ohranjajo udobje in funkcionalnost. Perilo za dan najlepših sanj bodo našle tudi bodoče neveste, marsikatero pa bo navdušil tudi baby doll ali kombinežica, ki se lahko nosi tudi kot spalna srajčka.

Mnogo modnih navdušenk se spogleduje z modnim retro pridihom in z njim se spogleduje tudi kolekcija Cheek by Lisca. Tokrat jo dopolnjujejo tudi športni modeli perila in vrhnjih oblačil, namenjenih aktivnemu življenjskemu slogu. Nudijo maksimalno svobodo gibanja in naredijo aktivne trenutke udobnejše in sproščene.

Liscina dama je odločna, samozavestna in s stilom, ki ga ohranja tudi na plažah. Kopalke Lisca Fashion sezone 2017 bodo obarvane v živahne barve, tisk rož, palm in pepite. Elegantni in zapeljivi modeli kopalk Lisca Selection bodo odeti v močno pink, črno, kraljevo modro ter v vzorce prelivajočih barv. Bogatijo jih razkošni detajli, prosojnost in burn out tehnologija – videz izžganega materiala. Kopalke Cheek by Lisca bodo navdušile razigrane, mladostne spogledljivke, ki obožujejo pisane potiske. Kopalke krasijo volančki, igriv tisk belih ananasov na živahni barvni podlagi, mladosten potisk sadja in čipkasta tkanina v kombinaciji z mrežastim materialom.

Vse serije kopalk so separatne, kar pomeni, da je mogoče zgornji in spodnji del kupiti ločeno in tako med seboj kombinirati modele. Za popolno podobo pa bodo poskrbeli različni plažni dodatki – tunike, parei, kaftani, natikači, torbe, kratke hlače.

Moški bodo modele perila, pižam in kopalk izbirali v kolekcijah Lisca Men, otroci pa bodo razigrani v barvitih ljubkih kopalkah linije Kids.

Na modni pisti so trendovske zgodbe živahnega poletja 2017 predstavile mične manekenke, med njimi tudi Sabina Remar, Anamarija Avbelj, Tina Katanić, Zlata Okugić, Aleksandra Tasić, Katja Škofic … Znanim obrazom z Liscinih manekenskih pist pa so se tokrat pridružili tudi novi sveži manekenski obrazi.

Kolekcije so zasnovale oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek , Maja Nedič , Marjana Češnjevar ter Maja Ratajc, art direktorica v Lisci.