Leo in Kate spet burita duhove

Slavna igralca ujeta skupaj na letovanju. Sta res samo dobra prijatelja?

Čeprav se na snemanju filmov med igralci rodijo mnoge ljubezni in prijateljstva, pa se le redka obdržijo tako dolgo, kot je to v primeru  Kate Winslet  in Leonarda DiCapria. Odkar sta se pred dobrimi 20 leti spoznala na snemanju Titanika, se je med njima stkala nerazdružljiva vez, drug o drugem pa govorita zgolj v superlativih.

»Leo je ljubezen mojega življenja,” je dejala Kate Winslet, ko je prejela zlati globus za vlogo v filmu Krožna cesta, v katerem sta igralca po Titaniku še drugič stopila skupaj pred filmske kamere. DiCaprio pa je nekoč v pogovoru z Oprah Winfrey celo dejal, da se Kate poljublja najbolje od vseh deklet, s katerimi je bil (in vsi vemo, da jih ni bilo malo). Zaradi takih in podobnih izjav ter naklonjenosti, ki jo zvezdnika izkazujeta drug do drugega, se v rumenih medijih vedno znova pojavljajo namigovanja, da se med njima plete še nekaj več, kot zgolj prijateljstvo. Govorice so še dodatno podžgale najnovejše fotografije paparacev, ki so Kate in Lea ujeli na skupnem oddihu v prestižnem francoskem letovišču St. Tropezu.

Kate je bila ob bazenu v Leonardovi vili nenaličena, pod belo srajco pa je nosila oranžen bikini, ki ga je oblikovala Heidi Klum. Zaradi objavljenih fotografij, na katerih igralca sproščeno uživata ob bazenu in si z objemi izkazujeta naklonjenost, so se kmalu znova pojavile govorice o morebitni romanci. Ljubezensko razmerje sta sicer v preteklosti oba že večkrat zanikala.

»Številna moško-ženska prijateljstva se začnejo s spogledovanjem in s poljubi, ampak med nama tega nikoli ni bilo,” je nekoč izjavila 41-letna Kate. Leonardo je sicer pred kratkim prekinil zvezo z manekenko Nino Agdal.

Foto: Getty