Kylie pospremila zavrnjenega najstnika na ‘maturanca’

Mladenič je v trenutku postal svetovna zvezda.

Maturantski ples je edinstven dogodek v življenju vsakega mladostnika, ampak Albert Ochoa si ga bo zagotovo zapomnil za vse življenje. Najstnika iz Kalifornije je namreč na maturantski ples pospremila kar Kylie Jenner, trenutno ena najbolj priljubljenih najstnic na svetu.

Albertov maturantski ples je še toliko bolj poseben zato, ker se večer zanj ni začel ravno spodbudno. Njegovo dekle ga namreč ni hotelo pospremiti na ta pomemben dogodek, zato pa je na njeno mesto vskočila najmlajša članica klana Jenner – Kardashian in šokirala vse prisotne. Dogodek je bil seveda množično zabaležen na Instagramu, Twitterju in Snapchatu, mladi Albert pa je v trenutku postal prava zvezda. »Samo pomislite: dekle vam najprej podeli košarico, potem pa na maturantski ples prispete v spremstvu Kylie Jenner. Aplavz za Alberta in njegov veličasten prihod,« se je glasil eden izmed neštetih komentarjev na družbenih omrežjih.

Kylie je seveda na plesišču povzročila pravi kaos, na balkonu pa je s presrečnim Albertom tudi zaplesala. »Kylie Jenner je prišla na maturantski ples s tipom, ki ga je moja sestra zavrnila,« je na Twitterju čivknila sestra dotične dame in tudi pojasnila, zakaj mu je dala košarico: »Saj ne, da ji ne bi bil všeč, ampak on je starejši brat njene najboljše prijateljice. A vseeno…« Albertu so seveda vsi zavidali in to je bil zagotovo trenutek, ki ga mladenič ne bo nikoli pozabil.

Kylie je blestela v dolgi satenasti obleki in se na maturantskem plesu očitno izvrstno zabavala. Sama namreč tega večera ni nikoli doživela, saj se je izpisala iz šole in se izobraževala od doma. Zvezdnica je v Sacramento prispela z zasebnim letalom in v spremstvu svoje dobre prijateljice Jordyn Woods.

Foto: Getty