Kylie Jenner: Nihče me ni hotel poljubiti

Mlada starleta odkrito spregovorila o svojih kompleksih.

Kylie Jenner na najnovejši naslovnici revije Complex pozira v toplesu, v intervjuju pa je razkrila tudi svoje komplekse zaradi tankih ustnic. »Naporno je vsak dan poslušati, da si ‘fejk’, plastična in podobno, če nisi,« je dejala najmlajša članica klana Kardashian/Jenner in se v pogovoru za omenjeno revijo spomnila dogodka iz šolskih dni, ko je to njeno »pomanjkljivost« opazil njen takratni fant. »Rekel mi je, da so moje ustnice zelo majhne, ampak da se dobro poljubljam. Ni mogel verjeti, da bo poljub kljub temu dober. Od takrat naprej imam občutek, da vsak fant s katerim se pogovarjam, strmi v moje ustnice. Bila sem prepričana, da me zaradi tega nihče noče poljubiti,« je povedala 19-letna starleta.

Kylie je govorice o lepotnem posegu na ustnicah sprva zanikala, lani pa je le priznala, da si je ustnice povečala s pomočjo polnil. »Lagala sem, ker nisem želela biti slab zgled mladim. Ne želim, da ljudje mislijo, da je povečanje ustnic okej samo zato, da bi se počutili bolje.« Kylie trdi, da je največji problem v pretiravanju z injekcijami, saj ljudje niso nikoli v popolnosti zadovoljni z rezultatom. Tudi sama je priznala, da je z lepotnimi posegi na ustnicah pretiravala.

Spregovorila je tudi o tem, kako se kosa s slavo in nenehnim pritiskom javnosti: »Ne sovražim svojega življenja. Srečna sem, toda če vzamem v zakup vse, kar s seboj prinaša slava – paparace in to, da ne morem početi čisto normalnih, vsakdanjih stvari, bi želela izkusiti, kako je ne biti slaven.« Dodala je, da je takšno odraščanje zahtevno, saj vsi nenehno opazujejo njene najstniške napake, ki bi bile sicer povsem običajna stvar.

Mlada zvezdnica je zaradi svojega videza pogosto tudi tarča zlobnih komentarjev na svojih družabnih omrežjih. Nek mladenič je tako pred dnevi pod njeno fotografijo, na kateri je bila oblečena zgolj v hlačke in črn top zapisal, da je videti kot 14-letna prostitutka. Kylie, ki rada objavlja razgaljene selfije in s tem razveseljuje svojih 76 milijonov sledilcev na Instagramu, mu je preprosto odvrnila: »Ne vem, mislim, da sem videti kot 19-letna prostitutka.« Komentar je nato kmalu odstranila s Twitterja.

Foto: @kyliejenner