Koncertni spektakel, ki ga ne gre zamuditi

Vikend je tukaj!

Etiketa Magazin vam podarja vstopnici za sobotni koncert, ki ga ne smeš zamuditi. Kako do vstopnic? Na Facebook strani Etiketa Magazin poišči objavo in v komentar označi prijatelja s katerim želiš na sobotni koncert! Pohiti, saj imaš časa natanko 12 ur! Nagrajenca izzžrebamo danes zvečer.

Pred koncertom pionirja elektro swinga, ki sliši na ime Parov Stelar bodo na najboljši zabavi letošnje jeseni občinstvo razigrali tudi Manouche, ki bodo na odru nastopili za DJ Mike Valetom.

PAROV STELAR:

Marcus Füreder, bolj znan po imenu PAROV STELAR je najbolj uspešen avstrijski producent s področja elektronske glasbe, ki vztrajno polni dvorane in stadione po vsem svetu.

Parov Stelar skupaj s spremljevalno skupino glasbenikov in bogatim vizualnim šovom na velikanskih digitalnih zaslonih, ki obkrožajo oder, pripravi nepozaben glasbeni spektakel za vse čute!

Tony Bennett & Lady GagaLana Del Rey in Bryan Ferry ter tudi Dj Umek so že sodelovali s Parovom Stelarjem. Marcus je ustanovitelj ‘Electro Swing’-a, PAROV STELAR BAND pa je ena najbolj iskanih zasedb tega žanra.

Manouche:

Njihova glasba je polna humorja, nalezljivih melodij, lahkotnih besedil, divjih kitarskih intervencij, prodorne trobente, vse skupaj je začinjeno z energijsko polnimi in domiselnimi plesnimi ritmi.

Skupino sta leta 2011 ustanovila avtor, pevec in kitarist Robert Pikl ter DJ in producent Marco Grabber, katerima so se kmalu pridružili harmonikašica in pevka Petra Trobec, trobentač Luka Ipavec ter basist Krešimir Tomec.

Po izidu drugega albuma so nastopali širom Slovenije ter v klubih v Švici in Nemčiji, kjer so jih opazili ustvarjalci izjemno uspešne serije kompilacij ‘Electro Swing Revolution’ iz Berlina.

Dj Mike Vale:

V studiu je sodeloval z legendo Roger ‘The S Man’ Sanchezom in večkrat z Dj Umekom, ki je tudi njegov najboljši prijatelj. Njegovi ubijalski Dj seti kraljujejo v najbolj razvpitih svetiščih elektronske glasbe, od festivala Ultra Europe do londonskega kluba ‘Ministry of Sound’. Poznajo ga ljubitelji elektronske glasbe od Miamija do Ibize.

Leta 2014 je skupaj z Umekom zasedel prvo mesto najbolj prestižne tech-house lestvice ‘Beatport’ z remiksom ‘Exceeder’. Odličnih uvrstitev na Beatportovi lestvici je bilo že toliko, da jih je Mike Vale nehal šteti.