Ko na zabavo prideta Tim Kores in Tanja Kocman…

Nepozabno druženje v stilu Superdry!

Pretekli vikend je v novo odprti trgovini Superdry v mariborskem Europarku potekalo energije polno druženje s Timom Koresom in Tanjo Kocman v slogu znamke Superdry – ob udarnih ritmih gostujočega DJ-a in zabavi s Playstation konzolami.

Superdry je razburljiva sodobna blagovna znamka z britanskimi koreninami, ki se osredotoča na izdelke visoke kakovosti, združuje angleško kakovost, vplive japonskega grafičnega dizajna in pridih vintage Amerike. Superdry pokriva vse segmente moških in ženskih oblačil s poudarkom na ulični in urbani modi. Prepoznaven je po živahnih barvah, ki po mnenju Superdryevih oblikovalcev izražajo tako potrebno pozitivno energijo in noro hiter tempo mestnega življenja. Njegov DNK izvira iz navdihujočega potovanja v Tokio, ki se zlije z raznolikim britanskim življenjskim stilom.

V trgovinah Superdry je že na voljo nova kolekcija jesen-zima 2016/17, ki slavi detajle! To jesen in zimo je poudarek na preobratu: manj je več. Naj tudi vas prevzame Superdry slog, obiščite nas!

Nova kolekcija za moške in ženske Superdry je poleg nove trgovine Superdry v mariborskem Europarku na voljo tudi v trgovini XYZ Premium Fashion Store v Ljubljani in XYZ Studio v Celju.