Ko modna trgovina postane cvetlični vrt

MAX&Co. se je za en dan prelevil v spomladanski cvetlični vrt...

Blagovna znamka MAX&Co. je v letošnjo pomlad zakorakala malo drugače in prodajno mesto se je za en dan spremenilo v pravi cvetlični vrt. Kolekcijo smo predstavili na nekoliko drugačen in inovativen način kot običajno. Ker so cvetlični potiski letos eden glavnih trendov je bilo prav cvetje osrednja tema dogodka. Cvetlični vzorci so tudi letos pravi hit in lepo je, če ženska ve, katere cvetlice se razprostirajo po njeni obleki in kako jih lahko kombinira v svojem šopku.

V sodelovanju s cvetličarno Gardenia so obiskovalke poučili o cvetličnih trendih in jim pokazali, kako sestaviti svež šopek, ki se poda k spomladanskemu stajlingu.

In kaj o cvetlicah pravijo strokovnjaki z Gardenie? „Letošnji pomladni trend je cvetje v nežnih pastelnih tonih, kot so vsi odtenki barve marelice, lotosa, nežni roza odtenki, skratka barve, ki dajejo občutek lahkotnosti. Še vedno pa ostaja aktualna klasična pomladna kombinacija rumenih in oranžnih odtenkov, ki ji dodajamo prej omenjene pastelne nianse. Pri tem izbiramo cvetje med nežnimi ranunkulami in anemonami, dišečimi frezijami, barvno paleto ginestre, različne vrste tulipanov in vsem poznane narcise. Vse to povežemo v nežne šopke s svitki brezovih vej, dodamo borovničeve veje z nežno zelenimi lističi ali pa brsteče veje češenj, breskev ali marelic.“