Khloe Kardashian spregovorila o Tristanovemu varanju

Khloe je končno komentirala namigovanja javnosti, da je Tristan zaradi nje zapustil takrat noseče dekle.

Khloe Kardashian je razmerje s košarkarjem Tristanom Thompsonom pričela avgusta 2016. Takrat je bila njegova nekdanja partnerica Jordan Craig v petem mesecu nosečnosti. Njun sin se je rodil decembra istega leta.

Javnost je Khloe obtoževala, da je prav ona kriva za razpad zveze med Tristanom in Jordan, česar pa Khloe vse do sedaj nikoli ni komentirala.

https://www.instagram.com/p/BQ6zSOBjGkE/?utm_source=ig_embed

V zadnji epizodi resničnostnega šova Kardashianovi je Khloe izvedela, da jo Tristan vara, kar je bilo le nekaj dni pred rojstvom njune hčere True. To je ponovno razburilo njene oboževalce, ki so ji sporočali, naj ga zapusti.

”Svoje noseče dekle je zapustil zaradi tebe, ti pa misliš, da tebi tega ne bo naredil. Z njim ostajaš samo zato, ker se bojiš biti sama”, ji je napisala neka oboževalka.

https://www.instagram.com/p/BqNjaWiAbmW/?utm_source=ig_embed

Khloe ji je hitro odgovorila. ”Rada sem sama, to zame nikoli ni bila težava. Če me bo Tristan ponovno prevaral, bom živela s tem. To je moja izbira. Dobra ali slaba, moja je. Cenim vašo podporo in dobronamernost. Nikogar ne opravičujem. Naredila sem tisto, kar seje zame zdelo najboljše v tistem trenutku. Poleg tega Tristan nikogar ni zapustil zaradi mene. To sem že povedala, vendar so laži vsem bolj zanimive, kot pa resnica”, je zapisala Khloe.