Khloe Kardashian, kot je še niste videli

Resničnostna zvezdnica odkrito o svojem boju s kilogrami in medijskem pritisku.

Khloe Kardashian krasi julijsko izdajo revije Harper’s Bazaar, za katero je posnela čudovite fotografije in v intervjuju razkrila številne podrobnosti iz svojega življenja. 31-letna zvezdnica resničnostnega šova Keeping Up With Kardashians na fotografijah pozira minimalno naličena in bosa. V pogovoru za slovito modno revijo je med drugim odkrito spregovorila tudi o svojem boju s kilogrami.

Tako je priznala, da je potem, ko je shujšala za skoraj 20 kilogramov, postala veliko bolj zanimiva, tako za modno industrijo kot za širšo javnost. “Stilisti so v tistih časih vso pozornost namenjali Kourtney in Kim. Ljudje v modni industriji so mi kar naravnost povedali, da ne morejo delati z mano, ker sem preobilna. To me je zelo prizadelo,” je povedala Khloe.

Khloe se je v telovadnico prvič odpravila v najtežjem obdobju svojega življenja, ko je začel razpadati njen zakon z Lamarjem Odomom (leta 2013). “Moja družina takrat ni vedela, kaj se dogaja z mano. To je bila moja najbolj varovana skrivnost. Potrebovala sem kotiček za pobeg. Na fitnesu ni nihče govoril z mano. Potrebovala sem ta mir,” se spominja Khloe, ki zdaj pod vodstvom trenerja intenzivno vadi tri do petkrat tedensko in dodaja, da je v telovadnici prava zver.

Resničnostna zvezdnica je še priznala, da jo negativni komentarji na njen račun prizadenejo. “Rada bi dejala, da mi je vseeno, kaj si ljudje mislijo o meni, a to ni res. Velikokrat raje ostanem doma, kot da bi šla ven, ker me je strah, kaj bodo naslednji dan napisali o meni,” priznava Khloe in dodaja, da redno prebira komentarje na svojem Instagram profilu.

Khloe je še povedala, da se z medijskim pritiskom v klanu Jenner/Kardashian najbolje spopada Kendall, Kylie pa je bolj podobna njej. O svoji mlajši sestri pravi, da je ves čas na udaru kritik, nihče pa ob tem ne pomisli, da gre za komaj 18-letno dekle, ki šele skuša najti svoj prostor pod soncem.

Foto: Zoey Grossman/Harper’s Bazaar