Kdo se je udeležil najbolj prestižne zabave tedna?

Nepozabna zabava v središču Ljubljane...

Pretekli teden je bila prestolnica polna odličnih zabav, ki so se dogajale v središču mesta. Zagotovo pa je poseben pečat pustila zabava Moët & Chandon, kjer so se zbrali številni znani obrazi, ki so Knaflejv prehod, spremenili v pravo žurersko ulico.

Življenje je polno velikih dogodkov. Vendar se prav zaradi tistih malih vsak dan v letu počutimo dobro. Mali trenutki lepote, zabave, odkrivanja, sprostitve, ljubezni in smeha. To so trenutki, ki si jih velja zapomniti, trenutki, ki jih moramo ceniti.

V preteklih dneh je ljubljanski As Aperitivo gostil znane Slovence in ljubitelje prestižne kapljice. Zabava, ki je trajala dolgo v noč pa je pustila nepozaben pečat, ki jim lahko rečemo samo #MoetMoment! Od Nove Zelandije … do Mehike. Od sončnega vzhoda … do zgodnjih jutranjih ur … To je bil dan za praznovanje vsakega trenutka, dan za uživanje vsake minute.

Ste vedeli, kdaj je Moët & Chandon postal tako zelo priljubljen? Usodnega večera, leta 1977 se je zgodil najbolj ikoničen Moët nočni trenutek vseh časov: Moët & Chandon natočijo na stotine zvezdam ob odprtju legendarnega Studia 54 v New Yorku. Od takrat je šampanjec Moët & Chandon najbolj priljubljen šampanjec vseh nočnih ptic in žurerjev po svetu.

Tam, v senci najbolj ekskluzivnih lokacij, se odpirajo Moëtove jeroboam steklenice, tako kot so se takrat v New Yorku, in združujejo zvezde, prijatelje in neznance iz vseh družbenih okolij, ustvarjajo medosebna srečanja ter popestrijo neštete zabave, izmed katerih je vsaka še bolj sofisticirana, drzna in ekstravagantna od prejšnje.

Foto: Žiga Intihar