Kdo bo Pippi Middleton kreiral poročno obleko?

Giles Deacon bo prevzel vlogo modnega oblikovalca poročne obleke za eno najodmevnejših porok v letu 2017.

Kot že znano, se bosta Pippa Middleton in James Matthews poročila naslednje leto, kar pomeni, da so načrti okoli velikega in odmevnega dogodka v polnem teku. A trenutno se najbolj šušlja o tem, kateri modni oblikovalec bo imel čast obleči sestro Catherine Middleton na njen najpomembnejši dan v življenju. V igri sta se, kakopak, znašla Jenny Packham in Alexander McQueen, vendar pa mediji poročajo, da bo laskavo vlogo in veliko odgovornost po vsej verjetnosti prevzel Giles Deacon.

Giles Deacon, rojen leta 1969, je diplomiral na prestižni šoli Central Saint Martins v Londonu. Kariero je sprva gradil pri modnima hišama Bottega Veneta in Gucci, ki sta mu dali odlično popotnico za samostojno poslovno pot, ko je v letu 2003 obrnil nov list in nadaljeval kot modni oblikovalec lastne modne znamke GILES. V svoji dosedanji karieri je sodeloval s high street modno znamko New Look, njegove večerne obleke pa so med drugim nosile Scarlett Johansson, Gwen Stefani in Cate Blanchett.

Naslednje kreacije Gilesa Deacona so same po sebi dovolj zgovorne, da je prav on postal veliki favorit za oblikovanje poročne obleke Pippe Middleton.

Jesen, 2016, Couture

Spomlad, 2016, Ready-to-wear

Resort, 2016

Jesen, 2015, Ready-to-wear