Kako se razvajajo modne blogerke?

Ekskluzivni dogodek na lokaciji, ki je bila okronana z najlepšim razgledom...

Trenutno najbolj rastoča znamka v segmentu modnih dodatkov na svetovni ravni, Parfois, je pretekli teden pod okriljem Sportine Group, gostila najbolj znane modne blogerke iz regije na ekskluzivnem druženju v idilični slovenski pokrajini.

IKONIČNA LOKACIJA ZA IZBRANE MODNE IKONE

Prihod nove kolekcije Parfois je spremljal ekskluzivni dogodek na lokaciji, ki je bila okronana z najlepšim razgledom, vrhunsko kulinariko ter priznanimi vini – v Goriških brdih, kjer so se z glavnimi predstavniki znamke na Portugalskem družile najbolj znane modne blogerke in mnenjske voditeljice mode, dobrega počutja in življenjskega stila. Ikone, ki jih je Parfois izbral za predstavnice svoje nove kolekcije, so ženske, ki povzemajo močan svetovljanski karakter Parfoisove ženske: Ajda Sitar (@ajdasitar), Vanesa Štefanovski (@takeoffwithlove), Anastasija Kajba (@anastasijakajba), Petra Mamic (@skitnica), Slađana Ostić (@slakipalaki), Ana Karadžole (@psychocouture), Tijana Žunič (@cosmopolitan_serbia) in Ana Ostojić (@elleserbia). V dvodnevnem razvajanju so ikone portugalske znamke pobliže spoznale kulturo, se sprehodile skozi zgodovino in ugledale vizijo svetovljanskega mogotca Parfois, razkrili pa so tudi skrivnost znamke, ki se skriva za imenom – v portugalščini PARFOIS pomeni »ob priložnostih« in prav tega načela se držijo oblikovalci njihovih kolekcij: vsak modni kos je nepogrešljiv in dostopen vsaki ženski za katerokoli priložnost, ki ji je pomembna.

Za brezskrbno potepanje po idiličnih ulicah Goriških brd je poskrbela KIA s svojimi novimi modeli, ki zadovoljijo vsak izbran okus in se skladajo z vsakim modnim stilom: KIA CEED, KIA STINGER, KIA STONIC. Modno dogajanje Parfoisa na socialnih omrežjih najdete pod hashtagom #parfoisandfriends ter na profilih @Parfois_ in @sportina_group.

IKONIČNA KOLEKCIJA PARFOIS

Parfoisova nova kolekcija govori o izstopanju in je zaznamovana z imenom IKONA, saj Parfois pravi, da je vsak izmed nas lahko ikona. Parfoisova ženska je vsak dan bolj prepričana, da je to njen svet in njen čas, in s takim močnim karakterjem je postala vplivnica ali ikona. Premika se proti spremembam, prihodnosti, drugi pa ji sledijo in dvigujejo njen vpliv. Karo je nazaj in najdete ga na denarnicah, šalih in oblačilih. Živalski potiski, kot so kravji, leopardji in kačji, vdihnejo življenje v čevlje in torbice, okrašeni pa so s kovinskimi ali semiš detajli. Ta kolekcija je namenjena mešanju stilov: dolga krila, ki se nosijo s pasnimi torbicami in okrašenimi supergami. Barvna paleta je raznovrstna: kaki, gorčično rumena, bordo rdeča, črna, fuksija in modra se združijo, da bi osvetlile sive dni.

Novo kolekcijo najdete v trgovinah Parfois v Cityparku v Ljubljani, Europarku v Mariboru ali Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.