Kaj sta želeli sporočiti razgaljeni lepotici na rdeči preprogi?

Upajmo, da bomo kmalu izvedeli kaj je bilo njuno sporočilo....

Vse oči so bile včeraj uprte v manekenki, ki sta na beneškem filmskem festivalu dvignili veliko prahu s svojima kreacijama. Giulia Salemi in Dayane Mello sta za premiero filma “Mladi papež” oblekli kreaciji, ki sta več odkrivali kot skrivali. Na prvi pogled lepa barvna kombinacija in obleki, ki sta obetali veliko, a sta navsezadnje izgledali manekenki kot porno divi na rdeči preprogi, kakšnega erotičnega festivala. Brez sramu sta se nastavljali fotografom in poželi zanimanje svetovne javnosti.

Glede na to, da sta nasmejano pozirali, kljub plapolajočim krilom, ki so razkrila najintimnejše dele, očitno kreaciji nista bili ponesrečeni in sta dolgonogi manekenki pričakovali, da bosta razkrili veliko več kot je to običjano na rdeči preprogi.

Glede na videno pa lahko sklepamo, da je bila vse skupaj dobro premišljena poteza, kako dobiti največ pozornosti in glede na naslov filma, ki so ga predstavili dodati nekaj kontroverznosti vsemu skupaj. Če se lepotici ne bi sprehodili na pol nagi po rdeči preprogi, film verjetno nikoli ne bi požel toliko pozornosti svetovne javnosti. Kakšno je bilo njuno sporočilo pa upajmo, da bomo izvedeli kmalu.